ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Γονείς Δημ. Σχολείου Ματαράγκας: “Απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση των δέντρων”

Ανεμοστρόβιλος εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στην Ματαράγκα και παρέσυρε με τους δυνατούς ανέμους πέντε κυπαρίσσια, δύο εκ των οποίων έσπασαν τα κάγκελα της περίφραξης του Δημοτικού Σχολείου της Ματαράγκας.

Τα κυπαρίσσια είναι ακόμη εντός του αύλειου χώρου, γεγονός που έχει εξοργίσει γονείς και εκπαιδευτικούς  και όπως τονίζουν μέσα από την σελίδα του Δημοτικού Σχολείου Ματαράγκας στο facebook, παρά τις “ενοχλήσεις” προς την δημοτική αρχή, προφορικές και έγγραφες, αυτές αδιαφόρησαν, με αποτέλεσμα να απειλείται η σωματική ακεραιότητα των παιδιών.

“Πλέον απαιτούμε δεν επαιτούμε την άμεση απομάκρυνση και την κοπή των δέντρων που απειλούν τα παιδιά μας”, συνεχίζει η ανακοίνωση καθώς τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα δεν έχουν περάσει.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων ακόμη τονίζει πως ζητά την άμεση αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου, θέμα για το οποίο το σχολείο της Μαραράγκας σύμφωνα με την ανακοίνωση έχει προσκομίσει από πέρυσι φωτογραφίες και έγγραφα για τον χώρο στην δημοτική αρχή και στην αρμόδια αντιδήμαρχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button