ΕξελίξειςΠολιτική

Ματαιώθηκε η κοπή πίτας της Ν.Δ. στο Αγρίνιο

koi-mpasiakos
Η ματαίωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων από σήμερα μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβανομένης και αυτής που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή το απόγευμα στο Αγρίνιο αποφασίστηκε στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή των αιφνίδιο θάνατο του Βαγγέλη Μπασιάκου.

Η ανακοίνωση των κεντρικών της Ν.Δ.: «Σε ένδειξη σεβασμού για την αδόκητη απώλεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, όλες οι προγραμματισμένες κομματικές εκδηλώσεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, και για το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Φεβρουαρίου, ματαιώνονται».

Η ανακοίνωση της Δημ.Τ.Ο. Αγρινίου: «Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του πρώην υπουργού και βουλευτή Βοιωτίας, κύριου Ευάγγελου Μπασιάκου.

Σε ένδειξη σεβασμού, και μετά την έκδοση της απόφασης της γραμματείας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας για την αναβολή όλων των εκδηλώσεων του επόμενου τριημέρου, η ΔημΤΟ Αγρινίου ανακοινώνει τη ματαίωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή στις 19/02/2017 και ώρα 19:15.

Παρακαλούνται όσοι προμηθεύτηκαν προσκλήσεις να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΔημΤΟ για την επιστροφή τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close