Εκλογές

Master Tempo και Στικούδη τελικά στην εκδήλωση Κατσανιώτη

po-stikoudi-katsaniotisΑλλάζει το μουσικό σχήμα στην εκδήλωση-συναυλία που οργανώνει στην Πάτρα ο συνδυασμός του υπ. Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος  με τον τίτλο “Το Νέο έρχεται, η Δυτική Ελλάδα γιορτάζει!”.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

 “Ο Ανδρέας Κατσανιώτης και ο συνδυασμός του δεσμεύονται για μία νέα νοοτροπία, σε μία νέα περιφέρεια, με ένα νέο μοντέλο διοίκησης.

Η Δυτική Ελλάδα, αυτή την Κυριακή, θα αφήσει πίσω μια για πάντα το παλιό δίνοντας την ευκαιρία στο νέο να γεννηθεί. Σε ένα νέο τρόπο να πολιτευόμαστε, να διεκδικούμε και να ζούμε.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί, να φτιάξουμε τον τόπο μας» καλεί τις νέες και τους νέους, αλλά και κάθε πολίτη της Δυτικής Ελλάδας, στον Μώλο Αγ. Νικολάου στην Πάτρα, αύριο, Παρασκευή 23 Μαΐου και ώρα 20:00 σε μία γιορτή, στην οποία κοντά μας θα βρεθούν και θα τραγουδήσουν τελικά, οι Master Tempo και η Κατερίνα Στικούδη.

Γιατί, οι εκλογές είναι γιορτή. Είναι η γιορτή της Δημοκρατίας.

Γιορτή για τον τόπο μας, τις ελπίδες μας, τα όνειρά μας.

Γιατί, το Νέο έρχεται και η Δυτική Ελλάδα γιορτάζει!

Και από τη Δευτέρα, ξεκινάμε όλοι μαζί, με αισιοδοξία, εξωστρέφεια και σύγχρονη αντίληψη, να φτιάξουμε τον τόπο μας. Το θέλουμε, μπορούμε και ξέρουμε πώς να το κάνουμε!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button