ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μασούτης: Ο Εθνικός Ύμνος και η «προσοχή» πελατών-εργαζομένων προκάλεσαν αντιπαραθέσεις (video)

Η κίνηση των σούπερ μάρκετ Μασούτης να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος την παραμονή της 25ης Μαρτίου ως ένδειξη τιμής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση φαίνεται πως δεν βρήκε τους πάντες σύμφωνους, ενώ στο διαδίκτυο και δη στο twitter έγινε «πόλεμος» μεταξύ υποστηρικτών και επικριτών.

Ειδικότερα, στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται η στιγμή που παίζει από τα μεγάφωνα ο Εθνικός Ύμνος σε κατάστημα σούπερ μάρκετ του «Μασούτης» και οι παρευρισκόμενοι, εργαζόμενοι και πελάτες, στάθηκαν προσοχή δείχνοντας και τον σεβασμό τους στη γιορτή του ελληνισμού.

Οι περισσότεροι είδαν με θετικό μάτι την κίνηση αυτή, ωστόσο υπήρξαν και ορισμένοι επικριτές, όπως και ενημερωτικές ιστοσελίδες που “ξιφούλκησαν” κατά των σούπερ μάρκετ “Μασούτης”, με συνέπεια το hashtag στο twitter #Μασουτης να γίνει πρώτο trend, με πολλούς να σχολιάζουν και να ξεσπάει κόντρα μεταξύ υποστηρικτών και επικριτών.

The Caller

3 Σχόλια

  1. Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις και πόσο πληρώνονται στον “ελληνικό” Μασούτη οι εργαζόμενοι. Για ρώτα να δεις εκεί υπερηφάνεια.

  2. Όταν, ζεις μες την αποχαυνωμενη αριστεριλα που πλεοναζει η μ@λ@κι@
    Ιλε; τέτοια. Στην Νότια Κορέα τέτοιες ενέργειες είναι φυσιολογικές, ι ξένοι υπήκοοι σέβονται την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας, ανεξάρτητα τη θρησκεία. Ανάλογες περιπτώσεις υπάρχουν στην Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Γαλλία, Δανία Φιλανδία ας ψάξουν τα αριστερό φ@σιστ@ρια,εκτος της off shore Αυγής της δήθεν Εφ. Συντ. και του Ριζοκλ@στη

  3. Συγχαρητήρια στον κ. Μασουτη για τον εθνικό ύμνο. Από εδώ και στο εξής μόνο εκεί θα ψωνίζω. Στο κάτω κάτω είναι ελληνική επιχείρηση. Όχι αβ ολλανδικων συμφερόντων. Η λιντλ γερμανικών. Όσο γι. Αυτούς που τους πείραξε ο εθνικός ύμνος μην ξαναπατε για ψώνια,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button