Pressαρίσματα

Μας σώζει ο φίλος μας ο Μόσκοβος.Προσοχή: δεν είναι προφητεία!

pre-poutin-erdoganΣατανικές σκέψεις περνούν και πάλι από το μυαλό. Εδώ παραδίπλα ο Π.Η.Τ μου λέει ότι εταιρίες στο Αγρίνιο φορτώνουν τα χρέη τους στον Σώρρα αλλά η Τράπεζα της Ελλάδος το έψαξε το θέμα και βρήκε ότι δεν έχει φράγκο. Δεν το πιστεύω, φαίνεται φερέγγυος άνθρωπος…
Κι αρχίζω να προβληματίζομαι, κάποιοι θέλουν(πάλι) το κακό μας. Κάποιοι θέλουν να καταβάλουν τον λαό που έδωκε τον πολιτιζμό στον πλανήτη. Κάποιοι θέλουν να μας κλέψουν τον ήλιο, το τσίπουρο (ήδη έκαναν σήμερα τσακωτό έναν ελληνόψυχο με Μερσεντές στο Κομπότι, που κουβάλαγε λαθραίο τσιπράκι, σιγά το έγκλημα) και την μαγκιά να καπνίζουμε παντού.
Αλλά η μεγάλη εικόνα σχηματίζεται στο μυαλό μου και θα σας την ζωγραφίσω για να υπάρχει και κάποιος εδώ στα δυτικά που θα σας έχει προειδοποιήσει.
Βλέποντας το θέμα με το πρόστιμο 15 εκ. που είχε φάει η εταιρία που βγάζει τον χρυσό στις Σκουριές το 2013 (λέει ότι το πλήρωσε μαζί με προσαυξήσεις τότε και δεν χρωστάει) και ξέροντας ότι κάτι τέτοια είναι η τελευταία παρηγοριά για όσους επαναστάτες πίστεψαν ότι είχε έρθει η Ώρα η Μεγάλη, σκέφτηκα ότι κάτι άλλο σημαντικό είχε γίνει και έπρεπε να μας αποσπάσουν την προσοχή. Αυτό το κόλπο το είχαμε μάθει τότε που γινόταν κανένα δυστύχημα και κάποιοι έλεγαν ότι το έκανε η κυβέρνηση για να μην σκεφτόμαστε την πείνα μας.
Είδα ότι έπαιξε και Παπαντωνίου με δικαστήριο για εξοπλιστικά την ώρα που τσακωνόμαστε με τον Νταβούτογλου και λέω αυτό είναι: θα πάρουμε πολλά όπλα σύντομα. Αλλά αυτό μπορεί να έχει σχέση και με την ανάπτυξη άραγε(ς); Και ειδικά με την ανάπτυξη του τόπου μας του φιλημένου από τον Θεό; Ναι, μπορεί. Και η απάντηση έρχεται από τη Μόσκβα φίλες και φίλοι(ναζντράβια). Από τον μόνο ειλικρινή μας φίλο, τον Βλαδίμηρο. Και σας το κάνω πενηνταράκια.
Λοιπόν, στην περιοχή μας υπάρχει ένας Ριμπολόβλεφ. Πρόκειται για δεξί χέρι(τι χέρι, χερούκλα)του Βλαδίμηρου που το όνομά του έχει μπει πολλάκις(καλό;) στην ίδια πρόταση με τον Τραμπ και με συμβούλους του. Στην ίδια περιοχή είναι και ο Εμίρης του Κατάρ που προψές το υπουργείο Οικονομικών του χάρισε ένα προστιματάκι 10 εκατομμυρίων ευρώ όμορφα κι ωραία,με αξιοπρέπεια.
Στον παρονομαστή βάλτε και ότι ανοίγουν οι δουλειές για τα πετρέλαια, οι δρόμοι πάνε σφαίρα και όλες οι εταιρίες ακούγονται ότι θα έρθουν εδώ.
Τώρα δείτε την προπαγάνδα των “μένουμευρώπηδων” που δείχνουν παντού τον Βλαδίμηρο να κάνει αγκαλιές και φιλιά με τον Ερντογάν, να παίζουν με πυραύλους και μαζί να λένε ναζί και φασίστες τους… Ολλανδούς! Πιστεύετε εσείς τέτοια πράματα; Μασάει η κατσίκα ταραμά;
Όχι φίλες και φίλοι. Η συνωμοσία υπάρχει και είναι υπέρ μας. Ο Σώρρας δεν είναι άφραγκος, περιμένει να επενδύσει.Ο Βλαδίμηρος κάνει τον φίλο στον Τούρκο αλλά έχει άνθρωπο εδώ, περιμένει ο φίλος του ο Τραμπ να βάλει κι αυτός φράγκα και έχει και τους Άραβες του Κόλπου παραδίπλα που ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά με τους Οθωμανούς.
Άρα; Τι άρα, θέλει και ρώτημα; Όλα εγώ πχια; Τίποτε δεν μπορείτε να συλλάβετε μόνοι σας; Θα ρέει το χρήμα άφθονο! Θα κολυμπήσουμε στον μαύρο χρυσό! Ετοιμαστείτε και μην ακούτε ότι το Ξανθό Γένος μας παράτησε. Από Αγρίνιο και Δυτική Ελλάδα σηκώνεται και πάλι στα πόδια του το Έθνος!
Υ.Γ. Αν λείψει τις επόμενες μέρες η στήλη να είστε υποψιασμένοι.Τα συμφέροντα θα προσπαθήσουν να την φάνε.Αυτό το μήνυμα θα έπρεπε να καταστραφεί μόλις το διαβάσετε αλλά δεν έχουμε τη τεχνολογία.
η συντακτική αντικατασκοπική μονάδα
Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button