ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Νέους μάρτυρες καλεί ο Εισαγγελέας Αγρινίου για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο Εισαγγελέας καλεί σε καταθέσεις και πάλι μάρτυρες.

Το κινητό τηλέφωνο  της άτυχης μητέρας  που εντοπίστηκε σε κωμόπολη της Αιτωλοκαρνανίας έβαλε τις έρευνες σε νέο  δρόμο. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κληθεί για κατάθεση  τρία άτομα. Οι δύο ήταν φίλοι της Ειρήνης Λαγούδη και ο τρίτος συγγενικό της πρόσωπο.


Αυτό που διερευνάται τώρα είναι πώς είναι δυνατόν να βρεθεί το κινητό χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Ποιός είναι αυτός που το πήρε και γιατί; Τα τελευταία μηνύματα που στάλθηκαν από το κινητό της τα έγραψε η ίδια η κάποιος άλλος για να θολώσει τα νερά, όπως μας δήλωσαν οι ιδιωτικοί ερευνητές; 

Η διαδρομή του κινητού τηλεφώνου της άτυχης μητέρας είναι ένα μυστήριο. Το τελευταίο στίγμα ήταν στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου αρκετές ώρες πριν πεθάνει στις 6 Ιανουαρίου. Την ίδια ημέρα το κινητό ξαφνικά  κλείνει. Ανοίγει και πάλι αρκετές ημέρες μετά και οι δορυφόροι το εντοπίζουν σε κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας σε σπίτι συγκεκριμένου ατόμου.

Το μυστήριο βεβαίως καλείται να λύσει ο εισαγγελέας Αγρινίου και όπως μαθαίνουμε βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να μάθουμε πώς πέθανε τελικά η Ειρήνη Λαγούδη.

Δείτε ΕΔΩ το video

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button