Μαρνέζος: «Γιατί η Φιλοζωική ζητά χρήματα για αδέσποτο που ο δήμος έχει αναλάβει;»

Σοβαρές αιχμές του αρμοδίου αντιδημαρχου-«λάσπη» απαντά μέλος της Οργάνωσης

Τις απορίες του εκφράζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του δήμου Αγρινίου για τα αδέσποτα, Πάνος Μαρνέζος για περιστατικό με σκυλάκι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρνέζος σε ανάρτησή του συνοδευόμενη από σχετικές φωτογραφίες-αναρτήσεις της Φιλοζωικής Οργάνωσης του Αγρινίου (οι οποίες δεν υπάρχουν πια), διερωτάται «γιατί η φιλοζωική ζητά χρήματα για αδέσποτο ενώ ο δήμος το έχει αναλάβει;»


Αφορμή, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, ανάρτηση της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου που φέρεται να ζητά οικονομική βοήθεια, παραθέτοντας και σχετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς,  για αδέσποτο που ο δήμος Αγρινίου όμως, έχει αναλάβει τα έξοδα. Εύλογο το ερώτημα, με την στάση της Οργάνωσης να προκαλεί ερωτηματικά.

Ο κ. Μαρνέζος μάλιστα προχωρά ακόμη παραπέρα ζητώντας την αντίδραση κοινωνίας και δικαιοσύνης.

Γράφει ο κ. Μαρνέζος:

«Με εντολή Δημάρχου, και με απόφαση πενταμελούς επιτροπής (υπάρχουν και πρακτικά, παρουσία δύο μελών της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου) την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμος Αγρινίου ανέλαβε πλήρως τα έξοδα αποκατάστασης του εν λόγω σκυλιού.

Ας μας απαντήσουν λοιπόν για ποιο λόγο ζητούν από πολίτες να συνδράμουν οικονομικά;

Η κοινωνία και η Ελληνική Δικαιοσύνη έχουν σειρά να πάρουν τη σκυτάλη!»

Η κ. Μαντω Ζηβα, εκ μέρους της Οργάνωσης απάντησε στο facebook, ως εξής:

Η κ. Ζηβα επανήλθε λίγες ώρες αργότερα, δηλώνοντας πως η ίδια θα αναλάβει το σκυλάκι και πως προτίθεται, για όποιον επιθυμεί, να επιστρέψει τα χρήματα που κατέβαλε για το μικρό αδέσποτο.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: αδέσποτα Δήμος Πάνος Μαρνέζος Φιλοζωική οργάνωση Αγρινίου