Δυτικά Επιχειρείν

Μάριος Σαλμάς για «Δυτικά Επιχειρείν»: «Η σύγκλιση που είναι το φάρμακο για κάθε είδους ανισότητα»

«Αναμένω με ενδιαφέρον τις ομιλίες και τα συμπεράσματα του Συνεδρίου»

Με ενδιαφέρον αναμένει τις ομιλίες αλλά και τα συμπεράσματα του Στρατηγικού Συνεδρίου «Δυτικά Επιχειρείν 2022» που πραγματοποιείται το Σάββατο 18 Ιουνίου στον πολυχώρο Emileon στο Αγρίνιο, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανιας της ΝΔ Μάριος Σαλμάς.

Χαρακτηρίζει την εκδήλωση σημαντική, σημειώνοντας πως η σύγχρονη πολιτική έχει εστιάσει πλέον την προσοχή της στην σύγκλιση που είναι το φάρμακο για κάθε είδους ανισότητα.


Ο βουλευτής διαπιστώνει ακόμη πως η Δυτική Ελλάδα, δεν βρίσκεται και στην καλύτερη θέση με βάση τις δυνατότητες της, θεωρώντας πως οι αιτίες είναι πολλές και αναμένοντας κάποιες απο αυτές αν αναλυθούν στο πλαίσιο του Συνεδρίου.

Η δήλωση του κ. Σαλμά:

«Το Σάββατο 18 Ιουνίου θα παρευρεθώ στην Ημερίδα – Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022» που Διοργανώνουν η Αgriniomedia και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Πρόκειται για μία σημαντική εκδήλωση με εξαιρετικούς ομιλητές και άρτια οργανωμένη.

Εντάσσεται σε ένα κύκλο προβληματισμού αναφορικά με την στρατηγική ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Είναι γνωστό ότι ζούμε σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από τις ανισότητες. Ανισότητες που αφορούν στην κοινωνία, στην οικονομία, στις προοπτικές που ανοίγονται για κάθε έναν από εμάς, ανισότητες από τις οποίες δεν εξαιρούνται και οι εθνικές οντότητες.
Ακόμα και μέσα σε μία χώρα που στα χωροταξικά της όρια υφίστανται σημαντικές εξελικτικές διαδικασίες, αναπτυξιακά project και αξιοποίηση των δυνατοτήτων στα όρια της κάθε περιφέρειας. Η σύγχρονη πολιτική έχει εστιάσει την προσοχή της στην σύγκλιση που είναι το φάρμακο για κάθε είδους ανισότητα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν θα έλεγε κανείς, ότι η θέση της στους οικονομικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς δείκτες αλλά και στο επίπεδο διαβίωσης των κατοίκων, ότι είναι η βέλτιστη με βάση τις δυνατότητες της.

Οι αιτίες πολλές που θεωρώ ότι θα παρουσιαστούν με ενδιαφέρον από τους αρμόδιους εξειδικευμένους ομιλητές στο συνέδριο. Οι λύσεις περισσότερες, που θα αποτυπωθούν στα συμπεράσματα της εκδήλωσης, τα οποία θα μελετήσω με προσοχή ώστε να συμβάλλουν στις πολιτικές μου θέσεις και πράξεις. Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου που είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button