Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Σημάδια εγκατάλειψης στη μαρίνα της Βόνιτσας (φωτο)

Τα εμφανή σημάδια εγκατάλειψης στη Μαρίνα Βόνιτσας από την Δημοτική Αρχή και το Λιμενικό Ταμείο, που είναι υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργίας της, έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση και τον προβληματισμό πολλών κατοίκων της πόλης. 

Kάτοικος Βόνιτσας έκανε ανάρτηση στο Facebook, επιχειρώντας να καταστήσει γνωστή την κατάσταση που επικρατεί στην Μαρίνα και αναλυτικά σημειώνει:


“Δήμος Ακτίου Βόνιτσας: Έτσι προτάσσει η νέα μόδα για την τοποθέτηση φανοστατών -(πάντα της χειρίστης ποιότητας αλλά….) -στα λιμάνια, στις μαρίνες, κ.α.
    Εγκαλώ τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και διαχειριστή του δήμου(σ.σ. πρόκειται για τον Δήμαρχο κ. Αποστολάκη) να σπεύσουν και να απαντήσουν. 
     Τώρα θα μου πείτε Λιμενικό Ταμείο; -Θα σας απαντήσω με την αξέχαστη ατάκα του Σπύρου Καλογήρου “είναι πολλά τα λεφτά Αρη”!! 
     Πέραν του δρώμενου, βλέπουμε την πλαγιοδέτηση συγκεκριμένου σκάφους που σημαίνει καταλαμβάνει χώρο τουλάχιστον άλλων δύο, την δορυφορική του κεραία, το δέσιμο από τον φανοστάτηαν και υπάρχουν δέστρες και την διάρρηξη της βάσης του φανοστάτη, πάντως όχι για να παίρνει αέρα.

 Φίλτατε διαχειριστά του δήμου και πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου.
     ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ στην αρμόδια λιμενική αρχή καθώς επίσης και στο ΥΕΝ”….

Ας μεριμνήσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ακτίου-Βόνιτσας, να μην επιτρέψει άλλο πια την υποβάθμιση του καταφυγίου αλιευτικών σκαφών…”

Περισσότερες φωτο ΕΔΩ

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button