ΕκλογέςΕυρωεκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Μ. Σπυράκη: «Ευκαιρίες για νέες δουλειές και στην Αιτωλ/νία – ας μην κλαίμε άλλο πάνω από τα συντρίμμια της κρίσης»

Στο Αγρίνιο, καλεσμένη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε σήμερα η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφια Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη.

Αφορμή για την παρουσία της στο Αγρίνιο, υπήρξε η εκδήλωση του επιμελητηρίου με θέμα «Χρηματοδοτικά Εργαλεία για τη νέα Οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ευκαιρίες για νέες δουλειές και στην Αιτωλοακαρνανία», στην οποία η ευρωβουλευτής, η οποία προσφάτων βραβεύθηκε βραβεύτηκε ως «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία, ήταν η κεντρική ομιλήτρια.

Η ευρωβουλευτής, σε δηλώσεις της πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, εξήρε το έργο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας «το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας έχει  επιδείξει σπουδαία εξωστρέφεια. Τους συναντώ παντού στο εξωτερικό όπου υπάρχουν ευκαιρίες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις», ανέφερε.

Στη συνέχεια δήλωσε πως η εκδήλωση δεν θα έχει τυπικό προεκλογικό χαρακτήρα: «Θα μιλήσουμε για τις πολλές και καλές δουλειές που μπορούν να ανοιχτούν είτε μέσω της κυκλικής οικονομίας είτε μέσω της ψηφιοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η Ε.Ε. διαθέτει 2,7 εκατ. για την Ελλάδα μέσω ΕΣΠΑ ενώ 100 δις θα δοθούν για την έρευνα όπου θα περιλαμβάνει και τις δημόσιες επιχειρήσεις. Η Ελλάδα δεν θα πρέπει να χάσει άλλες ευκαιρίες. Οι ΜΜΕ δε θα πρέπει να χάσουν άλλες ευκαιρίες. Αντί να καθόμαστε να κλαίμε πάνω από τα συντρίμμια τη κρίσης, είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα στις 26 Μαΐου και να εκλέξουμε μαζί με την ευρωπαϊκή μας εκπροσώπηση  και  να μπορέσει η Ελλάδα να ταυτιστεί με τις νέες τάσεις της οικονομίας», είπε .

 

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close