Μαρία Μπακοδήμου: Δημιούργησε χαμό στο Twitter με το φόρεμα που επέλεξε να βάλει στο J2US

Με ένα εντυπωσιακό χρυσό – μωβ φόρεμα που αναδείκνυε την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα της η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μία ακόμα δυναμική εμφάνιση στον τελικό του «J2US».
Η γνωστή παρουσιάστρια, που ξεχώριζε μέσα στην κριτική επιτροπή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, λόγω της σέξι ενδυματολογικής της επιλογής και του αποκαλυπτικού ντεκολτέ της, όπως ήταν λογικό, «έκλεψε» και πάλι την παράσταση.
Μόνο που αυτή τη φορά το φόρεμα μάλλον δεν κέρδισε του χρήστες του Twitter καθώς οι περισσότεροι θέλησαν να το… κράξουν ενώ άλλοι σχολίασαν με μπόλικο χιούμορ και ευρηματικότητα.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το φόρεμα που επέλεξε να βάλει η Μαρία Μπακοδήμου στο φινάλε του J2US είναι δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου.
#j2us βρήκα τι ντύθηκε η Μπακοδήμου pic.twitter.com/75gcA95PlE
— Οσία Νούλη??♌ (@osianouli) July 11, 2020
#j2us pic.twitter.com/Y03rPWpsau
— TtVina (@tt_vina) July 11, 2020
Βρήκα το στυλίστα της μπακοδημου #j2us pic.twitter.com/Q8wAvnYh1A
— Ζουμπι ΖΟΟ? (@evaggeliaba) July 11, 2020
Πηγή: iefimerida.gr