Lifestyle & People

Μάγειρας από τη Σπολάιτα Αγρινίου έφυγε λόγω κρίσης και διαπρέπει ως σεφ στο Κονγκό!

giannis-balomenos-mageiras-congo
Ένας μάγειρας στον Στρατό Ξηράς βρέθηκε να γίνει σεφ σε πολυτελές εστιατόριο του Κογκό, και λέει την ιστορία του!

Ο Γιάννης Μπαλωμένος με καταγωγή από τη Σπολάιτα Αγρινίου που δέχτηκε πρόταση και τώρα είναι Σεφ σε ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια της Αφρικής, μίλησε στην δημοσιογράφο Βάλια Αμπατζή.

[wp_ad_camp_2]

Στην συνέντευξη την οποία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ, ο Έλληνας σεφ αφηγείται πώς ξεκίνησε η «περιπέτειά του:

» Έτυχε μια πρόταση μέσω συναδέλφου που ζητούσαν να προσλάβουν Έλληνα Σεφ σε μεγάλο αμιγώς Ελληνικό ala cart εστιατόριο στην Αφρική.

Αφού είδα ότι η πρόταση ήταν συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως και η δουλειά 12αμηνη δεν το σκέφτηκα πολύ,και ενώ είχα πολύ καλές προτάσεις από διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα γιατί ήταν κοντά στις αρχές της καλοκαιρινής σεζόν αποφάσισα να έρθω Αφρική στο Κογκό.

Η συμφωνία έγινε το Μάρτιο κατά τη διάρκεια της έκθεσης food expo δηλαδή τον Μάρτιο. Στο Κογκό πήγα στις 6 Μαΐου το 2016″.

Δεν ξεχνάει όμως να αναφερθεί στην υπηρεσία που τον ανέδειξε:

«Τα 18 μου χρόνια στην υπηρεσία ήταν καταλυτικά για μένα γιατί μου δόθηκε έστω και δύσκολα λόγω δουλειάς να κάνω αυτό που ήθελα σε σπουδές στον τομέα μου για την εξέλιξη μου και γενικότερα για την μετέπειτα πορεία μου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέλω εν ολίγοις να πω ότι ευχαριστώ την υπηρεσία αλλά και ανθρώπους μέσα σε αυτή όπως ανώτεροι μου και Δκτες μου που πίστεψαν στα προσόντα μου πολλές φορές και με βοήθησαν σε πολλούς τομείς να αναδείξω την υπηρεσία σε γενικότερο επαγγελματικό πλαίσιο».


Τέλος μνημονεύει και τους συναδέλφους του που δίνουν τη μάχη με την κρίση: «Υπάρχουν αξιολογότατοι συνάδελφοι που κάνουν καθημερινό αγώνα παρα τις μειώσεις των μισθών που υπέστησαν για να κρατήσουν μια σταθερή ποιότητα στη δουλειά τους υπερβαίνοντας πολλές φορές τον εαυτό τους, θέλεις από έλλειψη προσωπικού, άλλοι από φόρτο εργασίας που καμιά φορά πέφτει βαρύ στους ώμους τους, όπως και να έχει όμως τα καταφέρνουν επάξια.

Το θέμα είναι ότι χρειάζονται βοήθεια και ανοιχτά μυαλά δίπλα τους ούτως ώστε να απογειώσουν τη δουλειά τους και να την ευχαριστηθούν όχι μόνο αυτοί αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που τρώνε καθημερινά από τα χέρια τους».

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε όλο το κείμενο στο stratiotikathemata.blogspot.gr

armyvoice.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close