Άποψη

Μ. Μπελεβώνης: Υποψηφιότητα με όραμα για τα Καλύβια

po-makisbelevonisO υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της παράταξης Παύλου Μοσχολιού της Τ.Κ. Καλυβίων του δήμου Αγρινίου Μάκης Μπελεβώνης, κάνει γνωστή την υποψηφιότητα του με την στους συγχωριανούς του , παραθέτοντας και τους βασικούς στόχους του για την Κοινότητα
Αναλυτικά:

“Αγαπητοί συγχωριανοί

Μέσα από το κείμενο αυτό θέλω να σας ενημερώσω για την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της 18ης Μαϊου, ως τοπικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Παύλου Μοσχολιού. Επίσης, θέλω να επικοινωνήσω μαζί σας, έστω και διαδικτυακά, προκειμένου να δημοσιοποιήσω τις σκέψεις μου για το μέλλον του χωριού μας.
Η προσωπική μου άποψη είναι, ότι η δουλειά του τοπικού συμβουλίου που θα εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές, είναι πολύ εύκολη γιατί το χωριό μας έχει μείνει πολύ πίσω σε πολλά πράγματα, ιδιαίτερα όσον αφορά τις υποδομές, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Και λέω είναι εύκολη, γιατί τα Καλύβια είναι ένας “λευκός καμβάς” που πάνω του μπορείς να ζωγραφίσεις ότι θες!
Το ζητούμενο λοιπόν από όποιον εκλεγεί, είναι 1ον να έχει θέληση για να δουλέψει για το χωριό μας, 2ον να έχει την προσωπικότητα να επικοινωνήσει με τους κατάλληλους ανθρώπους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει για τον τόπο μας, και 3ον να έχει τις ιδέες αυτές που θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν το χωριό μας έτσι ώστε να έχουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής, εμείς και τα παιδιά μας!
Αν στις εκλογές τιμήσετε με την ψήφο σας το συνδυασμό μας και επιλέξετε εμάς ως τοπικό συμβούλιο αλλά και αντιπρόσωπους των Καλυβίων απέναντι στη δημοτική αρχή οι βασικοί άξονες που θα κινηθούμε θα είναι οι εξής:
1). Υποδομές:
– Σύνδεση με το βιολογικό καθαρισμό του χωριού μας.
– Αποπεράτωση των περιφερειακών δρόμων με πεζοδρόμιο και φωτισμό.
– Διαπλάτυνση και φωτισμός του δρόμου από το βενζινάδικο Αναστασίου έως το γήπεδο(αρκετούς νεκρούς είχαμε σε ένα δρόμο με 2 στροφές…).
– Ανάπλαση πλατείας Αγίου Γεωργίου.
– Επισκευή οδοστρώματος στην περιοχή του Πλατάνου Καλυβίων.
– Διαπλάτυνση και φωτισμός του δρόμου από τα Καλύβια έως τον Άγιο Γεώργιο.
– Πεζοδρόμηση με φωτισμό και δενδροφύτευση από την κεντρική διασταύρωση έως τον φούρνο Αναγνωστόπουλου! Το συγκεκριμένο έργο θα δώσει άλλη ταυτότητα στο χωριό μας και θα το κάνει πολύ ομορφότερο!
2. Καθαριότητα:
– Τοποθέτηση κάδων σε συγκεκριμένες θέσεις και όχι πάνω στις πλατείες!
– Συχνότερη συγκομιδή των απορριμάτων, αλλά και σκούπισμα των δρόμων.
– Συχνός καθαρισμός δημόσιων χώρων(πλατείες, σχολεία, πεζοδρόμια, παιδικές χαρές, γήπεδο, φρεάτια κ.λ.π) με μικρές εργολαβίες από Καλυβιώτες.
3. Πολιτισμός:
– Τμήμα παραδοσιακών χωρών.
– Θεατρικό τμήμα.
– Δημιουργική απασχόληση παιδιών.
– Γιορτή καλαμποκιού το Σεπτέμβριο.
– Γιορτή πορτοκαλιού το Δεκέμβριο.
– Αναβάθμιση της καλοκαιρινής γιορτής στις εκδηλώσεις για τη μνήμη των εκτελεσθέντων.
– Εκδήλωση για τις απόκριες και την καθαρή Δευτέρα.
-Εκδήλωση για την πρωτομαγιά.
4. Αθλητισμός:
– Ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου με νέο χλοοτάπητα και υπόγειο σύστημα άρδευσης.
– Ανακαίνιση αποδυτηρίων, πάγκων και περιβάλλοντα χώρου.
-Συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γυμνασίου.
– Δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στο δημοτικό σχολείο.
– Δημιουργία τμημάτων υποδομής .
– Δημιουργία λέσχης φίλων ποδηλάτου (το χωριό μας είναι ιδανικό για ποδηλασία και γι’ αυτό καθημερινά περνούν ποδηλάτες ερχόμενοι συνήθως από το Αγρίνιο. Ευκαιρία λοιπόν να αξιοποιήσουμε ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του χωριού μας!).

Το πιο αισιόδοξο μήνυμα σε αυτές τις τοπικές εκλογές είναι ότι πλέον δεν ψηφίζουμε κομματικά. Είναι ευκαιρία λοιπόν για το χωριό μας να αναδείξουμε νέους ανθρώπους, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ, που θέλουν να πάει το χωριό μας λίγα βήματα μπροστά!

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους με τιμήσουν με την ψήφο τους και εύχομαι να ψηφίσετε με την καρδιά σας και όχι με παρωπίδες είτε κομματικές είτε συγγενικές!!

Με τιμή,

Μπελεβώνης Γεράσιμος του Δημητρίου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button