Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Ποιες είναι οι τρεις νέες υποψηφιότητες που ανακοίνωσε ο Κώστας Λύρος

Ο Μιχάλης Παπαηλίας, η Κωνσταντίνα Σμάνη και η Νάσσια Θεοδωροπούλου επίσημα υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Δήμαρχου Κώστα Λύρου.

Δήλωση Υποψηφιότητας Μιχάλη Παπαηλία


Μιχάλης Παπαηλίας: «Αναγκαία για την ανάπτυξη του τόπου μας η συνεργασία / Συμπαρατάσσομαι με τον Κώστα Λύρο»

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Μιχάλης Παπαηλίας , ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Είμαι πεπεισμένος ότι είναι αναγκαία η συνεργασία και σύμπραξη πολλών διαφορετικών κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, αλλά και μεμονωμένων ατόμων προκειμένου ο Δήμος μας να τεθεί σε τροχιά ανάπτυξης .

papailias lyros

Στο παρελθόν είχα ασκήσει κριτική στην Δημοτική Αρχή όταν αισθανόμουν ότι έπρεπε να συνεργαστεί με άλλες δυνάμεις για συγκεκριμένα θέματα .

Πλέον όμως είμαι σίγουρος ότι ο Δήμαρχός μας κ.Λύρος ενστερνίζεται την ανάγκη συνεργασιών.

Συμπαρατάσσομαι με τον Κώστα Λύρο και σαν μέλος της νέας Διευρυμένης Ομάδας του, θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι να αναδείξουμε ένα νέο πρόσωπο του Δήμου με κοινωνικές ευαισθησίες :

Που θα είναι δίπλα σε ευάλωτες και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, ΑΜΕΑ , Τρίτεκνους , Πολύτεκνους κ.λ.π.
Που θα καλύπτει τις ανάγκες των μικρών παιδιών και της νεολαίας μας
Δημιουργώντας νέες κοινωνικές δομές
Βελτιώνοντας και εκσυγχρονίζοντας τις σχολικές εγκαταστάσεις μας
Δημιουργώντας νέες σχολικές δομές βοηθώντας στους εργαζόμενους γονείς
Με αξιοπρέπεια, Αξιοπιστία, Ανιδιοτέλεια πάμε να δημιουργήσουμε ένα νέο Δήμο, ανατρέποντας τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

theodoropoulou liros

Δήλωση υποψηφιότητας Νάσσιας Θεοδωροπούλου

Νάσσια Θεοδωροπούλου: «Συντάσσομαι με τον Κώστα Λύρο καθώς εμπιστεύομαι τις ικανότητες του να καταστήσει το δήμο μας πρότυπο και παράδειγμα».

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Νάσσια Θεοδωροπούλου, η οποία σε δήλωση της ανέφερε:

«Ως νέα μητέρα, πτυχιούχος φιλόλογος και γέννημα θρέμα Μεσολογγίτισσα, επιστρέφοντας στον τόπο μου πήρα τη μεγάλη απόφαση να κάνω οικογένεια και να οργανώσω τη ζωή μου εδώ με αποτέλεσμα να αναπτύξω μεγάλο ενδιαφέρον για την βελτίωση της καθημερινότητας στον δήμο μας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι νέοι άνθρωποι με όνειρα και ελπίδες όχι μόνο δεν πρέπει να απέχουν από τα κοινά αντιθέτως πρέπει να αγωνίζονται για το καλύτερο και να συμβάλουν με κάθε τρόπο στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Για το λόγο αυτό πήρα την απόφαση να συνταχθώ με τον Κώστα Λύρο μιας και συμπλέω με τις απόψεις και το όραμα του για τον τόπο μας, εμπιστεύομαι τις ικανότητες και τις δυνάμεις του και πιστεύω ότι μπορεί να βγάλει το δήμο μας από την αφάνεια και να τον καταστήσει πρότυπο και παράδειγμα.

Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι κοντά στο Δήμαρχο μας μέχρι το τέλος και θα συμβάλω με κάθε θεμιτό μέσο στην επανεκλογή του διασφαλίζοντας το μέλλον των παιδιών μας, της νέας γενιάς και όλων όσων αγαπούν και πιστεύουν στον μοναδικό αυτό τόπο!»

liros smani
Δήλωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνας Σμάνη

Κωνσταντίνα Σμάνη: «Συμπορεύομαι με τον Κώστα Λύρο γιατί οφείλουμε να συνεισφέρουμε με όραμα και προσανατολισμό για ένα καλύτερο αύριο»

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Κωνσταντίνα Σμάνη, η οποία σε δήλωση της ανέφερε:
«H παρακαταθήκη και οι αρχές που μου ενέπνευσε η οικογένεια μου, αλλά και η αγάπη και ευαισθησία που με διακρίνει όσον αφορά τα καίρια ζητήματα του τόπου μου, με ωθήσαν στο να πάρω την απόφαση να ζητήσω την ψήφο των συνδημοτών μου στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Λύρου, που με τίμησε με το κάλεσμα που μου απεύθυνε.

Με τον δήμαρχο μας μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο και είμαι αποφασισμένη να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να υποστηρίξω την προσπάθειά του να ανοίξουμε νέους δρόμους μέσα από άμεσες και ριζικές παρεμβάσεις που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Με ομαδική δουλειά, συνέπεια και εξειδίκευση, θα προσπαθήσω από την μεριά μου να πετύχουμε τον στόχο της αναβάθμισης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και της ανάδειξης της πλούσιας ιστορίας μας.

Σε μια περίοδο με πολλές προκλήσεις όπως η σημερινή, θεωρώ πως ως πολίτες με ενεργό δράση στην πολιτική ζωή του τόπου οφείλουμε να συνεισφέρουμε με όραμα και προσανατολισμό για ένα καλύτερο αύριο».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button