Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Με μέλη της διοίκησης του “Μεσολόγγι 2008” ο Κώστας Λύρος

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστας Λυρος δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία της διοίκησης και το τεχνικό επιτελείο του “Μεσολόγγι 2008”.

Απο την πλευρά της δημοτικής αρχής στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Διαμαντοπουλος Σ., η πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου κα Πετρονικολου και τα μέλη του, κα Καραγιάννη Λ. και ο Ξηρός Στ. Από το Μεσολόγγι 2008 παραβρέθηκαν οι: Ζουμπεκης Α., Λινάρδος Δ., Διαμαντόπουλος Γ., Γουλη Μ. και οι προπονητές Γουλης Γ., Παναγιωτόπουλος Β., ενώ απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο πρόεδρος Καρακώστας Ε., ο αντιπρόεδρος Κυρίτσης Χ. , ο έφορος Φουντούλης Κ. και ο γενικός αρχηγός Μπαλαουρας Δ.


Η συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές επικεντρώθηκε σε ζητήματα λειτουργικότητας και βελτιώσεις του δημοτικού σταδίου Μεσολογγίου, ενώ ο Δήμαρχος τόνισε πως θα είναι κοντά στην ομάδα και τους ανθρώπους που τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πλευρά του Μεσολόγγι 2008 ο προπονητής του, Γιάννης Γουλης παρέδωσε ένα λάβαρο του συλλόγου στο Δήμαρχο και ευχήθηκε καλή παραγωγική θητεία και καλή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button