Γεγονότα

Λουκέτο από Δευτέρα και στον EOΠΥΥ Αγρινίου (φωτο)

koi-eopyy-apergia

Το πρωί, όπως ήταν αναμενόμενο αφού κάτι ανάλογο έγινε χθες στην Πάτρα, ήρθε το έγγραφο της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, για λουκέτο στα ιατρεία του ΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ) στο Αγρίνιο.

Όπως είναι φυσιολογικό σε ιατρικό και διοικητικό προσωπικό επικρατεί αναστάτωση,  ενώ ειδική επιτροπή παραλαβής, όπως αναφέρει και το σχετικό έγγραφο του Διοικητή του ΕΟΠΥΥ  θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία , από τις αντίστοιχες επιτροπές παράδοσης.

Στον ΕΟΠΥΥ Αγρινίου, εργάζονται 34 ιατροί, 15 άτομα διοικητικό προσωπικό και άλλα 34 υγειονομικό προσωπικό. Από το πρωί οι υπάλληλοι που απέμειναν ενημέρωναν τους ασφαλισμένους ώστε να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους, ότι ακυρώθηκαν τα σημερινά ραντεβού κλπ

Να θυμίσουμε πως με την ψήφιση του σχετικού νόμου του Υπουργείου Υγείας, το σύνολο του προσωπικού των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ  μπαίνει σε διαθεσιμότητα για έναν μήνα και στη συνέχεια με αίτηση τους μετατάσσονται – μεταφέρονται μετά από αίτηση τους σε οργανικές θέσεις που συστήνονται για τον σκοπό αυτό στις κατά τόπους ΥΠΕ.

Δείτε αναλυτικά το έγγραφο:

koi-ika-louketo-eggrafo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button