Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Και ο δήμαρχος Ναυπακτίας διαχωρίζει τη θέση του από την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τους κ. Βασίλα και Τριανταφυλλάκη, και ο δήμαρχος Ναυπακτίας και εκ νέου υποψήφιος Τάκης Λουκόπουλος, διαχωρίζει τη θέση του από την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, σχετικά με την υποστήριξη της υποψηφιότητας του.

Ο κ. Λουκόπουλος σημειώνει ότι ο Δήμαρχος δεν είναι για να κάνει delivery σε κομματικές στοχεύσεις , σέβεται τα κόμματα και τις όποιες παρεμβάσεις κρίνουν σκόπιμο να κάνουν στην κοινωνία.

“Στη Ναυπακτία όμως έχουμε μια παράταξη της Ενωτική Πρωτοβουλία ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, δημιουργική, που έχει να απολογηθεί μόνο για το έργο που παρήγαγε”, συμπληρώνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η κομματική εξάρτηση είναι για τους αδύναμους, γι΄ αυτούς που κοιτάνε να ψηλώσουν το μπόι τους με τεχνητές παρεμβάσεις. Μόνο όποιος δεν γνωρίζει τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θεωρεί ότι αυτά ταυτίζονται με κομματικές στοχεύσεις.

Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος δεν είναι για να κάνει delivery σε κομματικές απόψεις.

Σέβομαι τα κόμματα και τις όποιες παρεμβάσεις κρίνουν σκόπιμο να κάνουν στην κοινωνία.

Στη Ναυπακτία όμως έχουμε μια παράταξη, την Ενωτική Πρωτοβουλία, ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, δημιουργική, που έχει να απολογηθεί μόνο για το έργο που παρήγαγε.

Στην ομάδα μου, στο συνδυασμό μου, συμμετέχουν άνθρωποι από όλο το πολιτικό φάσμα, μέλη και στελέχη διαφορετικών πολιτικών κομμάτων, όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει χωρίς να κουραζόμαστε.

Το πολύχρωμο αυτό ουράνιο τόξο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας έφερε την άνοιξη στη Ναυπακτία.

Με αυτό το χρώμα θα περάσουμε και σε δεύτερη πετυχημένη θητεία”.


Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close