Γεγονότα

Λονδίνο – Άκτιο με την EasyJet το καλοκαίρι

epi-easyjetΗ easyJet ανακοινώνει μία ακόμη νέα γραμμή στο δίκτυο της προς την Ελλάδα, κατά τη θερινή περίοδο 2015, από το Gatwick προς το Άκτιο της Βόνιτσας  με 2 πτήσεις την εβδομάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, από σήμερα, υπάρχουν θέσεις για τη γραμμή αυτή διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.easyJet.com, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους νέους επιβάτες να κανονίσουν από νωρίς τις διακοπές τους στην Ελλάδα, σε χαμηλές τιμές.

O Neil Slaven, UK Commercial Manager, δήλωσε σχετικά: «Η easyJet συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα, όπου παρουσιάζει σταθερή αύξηση τα τελευταία 5 χρόνια, με ένα μέσο όρο ανάπτυξης κατά 9% ανά έτος. Η συνολική χωρητικότητα της εταιρίας στην Ελλάδα θα ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια θέσεις στο οικονομικό έτος 2015. Η easyJet είναι στρατηγικός εταίρος της οικονομίας και του ελληνικού τουρισμού, καθώς δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες μας να γνωρίσουν ακόμα περισσότερους ελληνικούς προορισμούς. Σήμερα, η easyJet πετάει από την Ελλάδα για Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελβετία».

ypodomes.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close