ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: 10.540 ευρώ το κόστος της συναυλίας των Loconondo

Τουλάχιστον “υπερβολικό” έως “προκλητικό” σε μια δύσκολη περίοδο, χαρακτηρίζουν σύμφωνα με πληροφορίες, παρατάξεις της αντιπολίτευσης και όχι μόνον, το κόστος της συναυλίας που θα γίνει σε λίγες μέρες στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, στο πλαίσιο των θερινών εκδηλώσεων του Δήμου.

Πρόκειται για την συναυλία του συγκροτήματος των Locomondo και η σχετική (της 1ης Ιουνίου) απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου, δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια” χθες Πέμπτη. Υπέρ της εισήγησης της αντιδημάρχου κ. Παπαγεωργίου, ψήφισαν όλα τα παρόντα μέλη του Δ.Σ. και συγκεκριμένα οι:  Παπαγεωργίου Μαρία , Γαλανόπουλος Γεώργιος , Μακρή -Γιαννακάρη Ανθούλα , Μπούτιβα Ξανθή ,  Παπαβασιλείου Αριστείδης, Σοφρώνης Κωνσταντίνος  και Χειμώνας Ηλίας.

Όπως εισηγήθηκε η αντιδήμαρχος, έχει προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2018 μουσική
εκδήλωση στην πλατεία Δημοκρατίας με το συγκρότημα των Locomondo και για την πραγματοποίηση της ως άνω εκδήλωσης προβλέπεται ότι θα χρειαστεί η δαπάνη 10.540 ευρώ.

Πληροφορίες από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αναφέρουν πως πιθανώς το θέμα να τεθεί και στην ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Αγρινίου. Για παράδειγμα επισημαίνεται ως ενώ  είναι σχεδόν μόνιμη η επωδός του δήμαρχου και των συνεργατών του για την υποχρηματοδότηση του Δήμου και την ανάγκη περιστολής των δαπανών,  την ίδια στιγμή δαπανώνται υπέρογκα ποσά για μια και μόνο συναυλία ή για την χρηματοδότηση εκδηλώσεων, όπως το πρόσφατο αναπτυξιακό συνέδριο στο Αγρίνιο, που είχε πενιχρότατη ανταπόκριση και συμμετοχή.

Σε παλιότερες αναφορές της αντιπολίτευσης για το κόστος συναυλιών, ο κ. Παπαναστασίου, είχε προτάξει την κάλυψη μέρους του από χορηγούς, κάτι που όπως φαίνεται στην περίπτωση των Locomondo, δεν φαίνεται να επιτεύχθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button