Live: διαδικτυακή επιστημονική ημερίδα για τον καρκίνο του δέρματος

Ψηφιακή ημερίδα με τίτλο «Καρκίνος Δέρματος η Ορατή Απειλή» διοργανώνει η Ιατρική Εταιρία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η ημερίδα έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00 και θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά. Θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση μέσω της ιστοσελίδας της Ι.Ε.Δ.Ε.Π. (www.iedep.gr), της synedra.gr και των Social Media.


Αφορμή διοργάνωσης της συγκεκριμένης ημερίδας είναι η ραγδαία αύξηση των περιστατικών του καρκίνου του δέρματος στις μέρες μας αλλά και η απρόσεκτη έκθεση στον ήλιο, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες. Για αυτό τον λόγο, έγκριτοι επιστήμονες από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» και το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» συμμετέχουν για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή αλλά και τους τρόπους πρόληψης καθώς και την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης νόσου.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά (livestreaming) μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα της Ι.Ε.Δ.Ε.Π. (www.iedep.gr), της  synedra.gr και των  Social Media.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: διαδικτυακή επιστημονική ημερίδα ημερίδα