Ο Τσίπρας εξαγγέλλει μόνιμες παροχές – Video από το Ζάππειο

Δέσμη μόνιμων μέτρων ελάφρυνσης ανακοινώνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης από το Ζάππειο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου μαζί με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, κατά την οποία θα ανακοινώσει δέσμη θετικών μόνιμων μέτρων ελάφρυνσης στο πλαίσιο της νέας οικονομικής πολιτικής που ήδη έχει προαναγγείλει.


Τα μέτρα είχαν εξειδικευτεί και «κλειδώσει» νωρίτερα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η πανηγυρική παρουσίαση των μέτρων είκοσι ημέρες πριν τις κάλπες για το ευρωκοινοβούλιο και την αυτοδιοίκηση, έρχεται σε μια συγκυρία που το κυβερνών κόμμα θέλει να αλλάξει την ατζέντα, μετά το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες τόσο για την κυβέρνηση, όσο και για τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την υπόθεση της επίθεσης Πολάκη στον Κυμπουρόπουλο, τις νέες αποκαλύψεις για το Μάτι, αλλά και τις αποκαλύψεις για τις «σκαφάτες» διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο πολυτελές γιοτ του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου το καλοκαίρι του 2018, λίγο μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Δείτε video με την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα από το Ζάππειο:

iefimerida.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Live Αλέξης Τσίπρας Ζάππειο