ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Λιβανός: «Κίνημα υπέρ της ζωής ο εμβολιασμός»

«Είναι το μεγάλο εθνικό και πατριωτικό στοίχημα για όλους τους Έλληνες»

Κίνημα υπέρ της ζωής, χαρακτήρισε ο ΥΠΑΑΤ Σπήλιος Λιβανός το εμβολιαστικό κίνημα, σε συνέντευξή του στον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ, επισημαίνοντας ότι ταυτόχρονα αποτελεί το μεγάλο εθνικό πατριωτικό στοίχημα , για όλους τους Έλληνες.

Κάλεσε δε, το σύνολο των πολιτικών αρχηγών να πράξουν αυτό που έπραξε ο πρωθυπουργός και με τον λόγο τους να πείσουν να εμβολιασθούν όσους δεν έχουν κάνει ακόμα εμβόλια

«Το μεγάλο εθνικό στοίχημα , το μεγάλο πατριωτικό στοίχημα είναι ο εμβολιασμός και εδώ θα πρέπει ο κ. Τσίπρας, να κινηθεί όπως όταν έκανε τη στροφή υπέρ της Ευρώπης μετά το δημοψήφισμα του 2015. Έτσι και τώρα θα πρέπει να δείξε ότι εννοεί αυτή τη θέση του υπέρ του εμβολιασμού , ότι εννοεί ότι είμαστε όλοι μια γροθιά, μαζί ενωμένοι σ΄ αυτήν την εθνική και πατριωτική προσπάθεια, να αποπέμψει όλες αυτές τις περιπτώσεις που έχει μες το κόμμα του, που κάνουν διπλό και τριπλό παιγνίδι με το θέμα του εμβολιασμού. Πρέπει να βγουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, με όση δύναμη πειθούς έχουν στα χέρια τους και στον πολιτικό τους λόγο, να πείσουν ότι το κίνημα υπέρ του εμβολιασμού είναι το κίνημα υπέρ της ζωής είναι το κίνημα υπέρ της ανάπτυξης της οικονομίας μας είναι το κίνημα υπέρ του να ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να εκμεταλλευτούμε όλους αυτούς τους πόρους της ΕΕ».

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού είπε ότι ήταν σαφείς και έδωσε έναν οδικό χάρτη για να ανακτήσουμε την ελευθερία. «Στήριξε την άποψη ότι όλοι μαζί, με πειθώ, πρέπει να πείσουμε τους συμπολίτες μας που ακόμη είναι έρμαια άλλων σκέψεων, για να τους φέρουμε στο δρόμο της πατριωτικής προσπάθειας “Ελευθερία για όλους”»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button