ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Λιποθυμία 16χρονης: Διαψεύδουν οι ιδιοκτήτες του φαρμακείου ότι δεν επέδειξαν ενδιαφέρον

Κάνουν λόγο για "δυσφημιστικές διαδόσεις"-τι είχε υποστηρίξει η μητέρα

Μέσω δικηγόρου, οι ιδιοκτήτες του φαρμακείου, έξω από το οποίο πριν τρεις μέρες σημειώθηκε το περιστατικό με την λιποθυμία 16χρονης, διαψεύδουν τα λεγόμενα της μητέρας του κοριτσιού.

Η μητέρα, μιλώντας στο agriniopress.gr, είχε τονίσει όχι μόνον την αδιαφορία και τον φόβο που επέδειξαν οι πολίτες, όταν το κορίτσι έχασε τις αισθήσεις έξω από το φαρμακείο, αλλά είχε σημειώσει πως δεν πλησίασαν ούτε οι εργαζόμενοι του φαρμακείου. Όταν ζητήθηκε πιεσόμετρο, της απάντησαν πως αυτό “είναι χαλασμένο”. Είπε ακόμη πως μετά από ώρα έδωσαν ένα σκαμπό ώστε να καθίσει το κορίτσι και αφού είχε συνέλθει.

Σε επικοινωνία (μέσω δικηγόρου να επαναληφθεί) των ιδιοκτητών του φαρμακείου με το agriniopress, επιχειρείται να διαψευστούν οι αναφορές της μητέρας της 16χρονης.

“Δυσφημιστική αναφορά για την επιχείρηση”

Αναφέρουν πως η αναφορά αυτή “είναι δυσφημιστική, τόσο για την επιχείρηση, όσο και για τα πρόσωπα που την εκπροσωπούν”.
Η πραγματικότητα είναι ότι οι ιδιοκτήτες του φαρμακείου αμέσως προσέτρεξαν σε βοήθειά της, η έφηβη δε κοπέλα, παρέμεινε στο χώρο του φαρμακείου για τουλάχιστον 45 λεπτά, μέχρι να την παραλάβει η μητέρα της με το αυτοκίνητο, της προσφέρθηκαν δε πρώτες βοήθειες και φιλοξενία“, αναφέρεται ακόμη στην σχετική απάντηση.

Ο δικηγόρος-εκπρόσωπος του φαρμακείου μάλιστα ζητά να “αποκατασταθεί η αλήθεια και να ανακληθούν τις δυσφημιστικές διαδόσεις, άλλως οι εντολείς μου θα απευθυνθούν στο Αρμόδιο όργανο, καταγγέλλοντας την πράξη σας…“.

Πάντως η μητέρα, μιλώντας σήμερα σε κεντρικά μέσα ενημέρωσης, επέμεινε στα λεγόμενα της. Για το ποια πλευρά έχει δίκιο, ίσως να βοηθούσαν και οι αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο περιστατικό.

Ένα Σχόλιο

  1. Κοινωνία Μαζοχυλός και ψεύτικος με φτηνές δικαιολογίες, και μη Ανθρωπιά διακρίνουμε βάση των μαρτυριών και των δημοσιευμάτων που διαβάζουμε στις ηλεκτρονικές και έντυπες φυλλάδες.Υπαρχει εξήγηση γιατί καταντισαν έτσι τις οργανωμένες κοινωνίες; Δυστυχώς υπάρχει!!!! Γιατί έχουμε χάσει την Ανθρωπιά μας, την Πίστη μας, και τα ιδανικά μας. Έτσι μας θέλουν Ανθρωπάκια φοβισμένα, σκυθρωπά, αδύναμα, άβουλοι όλοι στις προσταγές τους. Μας θέλουν μέσα στον φόβο υπό των προσταγών των. Όμως ο Έλληνας ξέρει τα πονηρά τους σχέδια!!! Τον θέλουν σήκω πάνω κάτσε κάτω για να καληψουν τις βρωμιές τους, και τα ύποπτα παιχνίδια τους!! Ο Έλληνας στο σβέρκο του, ζυγό δεν σηκώνει ούτε θα σηκώσει ποτέ. Αίσχος που δεν βοηθάμε, όσο μπορεί ο κάθε ένας, άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο ανάλογα με την κρατέα του δύναμη να ξεπεράσουν οι συνάνθρωποι μας την δύσκολη στιγμή που θα τους προκύψει από ένα ατύχημα της ψεύτικη ζωής που νομιζουμε ότι ζούμε. Προσευχή και Μετάνοια την έχουμε ξεχάσει. Αγάπη και συμπόνια την έχουμε ξεχάσει. Όλα για την πάρτη μας. Δεν πάει όμως έτσι η ζωή! Δεν περπατάει!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button