Λίνος Μπλέτσας για ανάληψη καθηκόντων Αντιπεριφερειάρχη: «Ύψιστη τιμή-μέγιστη ευθύνη»

«Ύψιστη τιμή», χαρακτηρίζει την ανάληψη καθηκόντων Αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, με ανάρτησή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Λίνος Μπλέτσας.

«Η Ενέργεια, το Περιβάλλον, η Χωροταξία, το Κλίμα και η Κυκλική Οικονομία αποτελούν κρίσιμες παραμέτρους για τη διασφάλιση της ποιότητας της ζωής όλων μας», σημειώνει σε ανάρτησή του, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στον Νεκτάριο Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του.


Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Μπλέτσα:

«Η ανάληψη των καθηκόντων Αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος αποτελεί ύψιστη τιμή σε προσωπικό επίπεδο, συνιστά όμως και μέγιστη ευθύνη απέναντι σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας.

Είναι σαφές, πως η Ενέργεια, το Περιβάλλον, η Χωροταξία, το Κλίμα και η Κυκλική Οικονομία αποτελούν κρίσιμες παραμέτρους για τη διασφάλιση της ποιότητας της ζωής όλων μας. Ταυτόχρονα όμως, μπορούν να καταστούν ουσιαστικοί πυλώνες της αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής μας, αν αντιμετωπιστούν με τεχνοκρατική προσέγγιση και επιστημονική επάρκεια.

Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη για την εμπιστοσύνη του και όλους εσάς για τις εγκάρδιες ευχές σας και σας διαβεβαιώνω, ότι με σκληρή και επίμονη δουλειά θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς όλες τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας προς όφελος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των ανθρώπων της.

Ξεκινάμε…».

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Λίνος Μπλέτσας