Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Λίνος Μπλέτσας: Είχαμε προειδοποιήσει για το φιάσκο του «Εξοικονομώ» (ηχητικό)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μηχανικών και πολιτών στη Δυτική Ελλάδα, μετά το σημερινό “φιάσκο”του προγράμματος “Εξοικονομώ-Αυτονομώ” στη Δυτική Ελλάδα.

11 και 12 επτά ήταν αρκετά, ώστε το προγραμμα να καλυφθεί και για άλλη μια φορά να καταγράφονται πολύ σοβαρές αδικίες και αποκλεισμοί με τους μηχανικούς ιδιαίτερα να κάνουν λόγο για “προσβολή. απέναντι στον τεχνικό κόσμο της περιοχής.

«Πρόκειται για φιάσκο. Μέσα σε 10 λεπτά τελείωσαν τα 57 εκ. ευρώ για τη Δυτική Ελλάδα. Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ. Το ποσό είναι πάρα πολύ μικρό αναλογικά με τη ζήτηση . Στην Αιτωλοακαρνανία υπάρχουν πολλά παλιά κτίρια που είχαν ανάγκη του προγράμματος. Δυστυχώς όμως το σύστημα και ο τρόπος που λειτουργεί είναι πρωτόγονος και αυτό προσβάλλει τους μηχανικούς» ανέφερε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ Λίνος Μπλέτσας.

Ο κ. Μπλέτσας, μιλώντας στον ΑΕΡΑ FM 99,5 τονίζει πως το τοπικό Επιμελητήριο είχε προειδοποιήσει το Υπουργείο για τις αδυναμίες του προγράμματος, αλλά δεν εισακούστηκε.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνεδρίαση της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα βήματα και ο τρόπος που θα χειριστεί το ΤΕΕ το όλο ζήτημα που ανέκυψε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button