Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καλούν σε νέα διαμαρτυρία στην Αποκεντρωμένη για τις μονάδες βιορευστών

Η Κίνηση “Λιμνοθάλλαζα” ανακοινώνει πως θα προχωρήσει σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Πάτρα, ώστε να διαμαρτυρηθεί για την μη απόσυρση των αδειοδοτήσεων των μονάδων καύσης βιορευστών που υλοποιούνται στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Αναλυτικά:

“Την περίοδο που γεννιούνται τα μεγάλα σκάνδαλα, δηλαδή μέσα στο καλοκαίρι που η κοινωνία δροσίζεται στις παραλίες θα πάμε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να στείλουμε ακόμη μία φορά το μήνυμα πως το σκάνδαλο αδειοδότησης 4 μονάδων βιορευστών δίπλα από την Λιμνοθάλασσα πρέπει να τελειώσει.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση έχει στα χέρια της όλα τα εργαλεία για να ανακαλέσει τις άδειες των μονάδων βιορευστών. Ωστόσο διαλέγει να υπεκφεύγει με αβάσιμες δικαιολογίες και εμείς διαλέγουμε να βρισκόμαστε στα γραφεία τους για όσο καιρό χρειαστεί μέχρι να γίνει το δίκαιο πράξη που λένε και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ).

Για όλους είναι δύσκολη η μετακίνηση στην Πάτρα αλλά από την άλλη είναι υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε το περιβάλλον, τις ζωές μας και την τοπική οικονομία.

Για το λόγο αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας να δυναμώσουν την παρέμβασή μας στην Πάτρα με την φυσική τους παρουσία.”

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close