Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου: Υποβολή πρότασης για πλωτή εξέδρα στον Αστακό

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου πραγματοποιείται την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Λιμενικού Ταμείου (Δημοτικό Κατάστημα), για λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα:

1. Υποβολή αίτησης στήριξης του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στο Λιμάνι του Αστακού» στα πλαίσια του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη (ΠΑΑ) 2014-2020, ΜΕΤΡΟ 19 «ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ», ΥΠΟΔΡΑΣΗ 19.2.4.3 και εξουσιοδότηση Υπαλλήλων Δήμου Ξηρομέρου για την υποβολή αίτησης στήριξης.

2. Έγκριση σύναψης σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας με τον Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στο Λιμάνι του Αστακού», στα πλαίσια του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη (ΠΑΑ) 2014-2020, ΜΕΤΡΟ 19 «ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ», ΥΠΟΔΡΑΣΗ 19.2.4.3.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω της άμεσης ανάγκης για την έγκαιρη υποβολή αίτησης στήριξης για την κατασκευή του ανωτέρω έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button