Λίγη ώρα αφού ο σκύλος δάγκωσε τις δύο γυναίκες στην Κάτω Μακρυνού…

Η είδηση ότι σε χωριό της Μακρυνείας δεσποζόμενος σκύλος δάγκωσε δυο γυναίκες και την μία την κατέφαγε και την έστειλε στο νοσοκομείο δεν είναι και κάτι πρωτοφανές.

Το δημοσιογραφικό κλισέ λέει ότι “είδηση είναι όταν άνθρωπος δαγκώνει σκύλο κι όχι όταν σκύλος δαγκώνει άνθρωπο”. Ειδικά στα χωριά όπως της Μακρυνείας όπου κυκλοφορούν κάτι… “γαϊδούρια” όπως τα λένε κι από τύχη δεν είχαμε κάτι ανάλογο πρόσφατα.


Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι, όμως, είναι ότι υπάρχει αστυνομικό τμήμα στην περιοχή κι ότι, λίγη ώρα αφότου πήγαν να καταγγείλουν το περιστατικό οι δύο άτυχες γυναίκες κι έφυγαν για το νοσοκομείο, ο μόνος αστυνομικός που υπήρχε στο Α.Τ. Γαβαλούς έφυγε για να συνοδεύσει μια ψυχιατρική περίπτωση στο Μεσολόγγι! Και το μαγαζί έκλεισε!

Με άλλα λόγια, αν συνέβαινε κάτι αμέσως μετά στην ευρύτερη Μακρυνεία απλά δεν υπήρχε Αστυνομία στην περιοχή, όπως δεν υπάρχει και σε πολλές άλλες ανάλογες περιπτώσεις! Η παρατήρηση δεν έχει να κάνει με αυτό καθαυτό το περιστατικό, απλά δείχνει πως εννοεί η Πολιτεία την αστυνόμευση και την προστασία του πολίτη…

η συντακτική μακρινή μονάδα

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αστυνομικό Τμήμα Γαβαλούς επίθεση Μακρυνεία Σκύλος