Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Λευκάδα: Βόσνιοι οι δράστες της κλοπής των δύο φουσκωτών; – Τι προκύπτει από την έρευνα

Και ενώ οι έρευνες για τους δράστες της κλοπής των φουσκωτών από την Λευκάδα συνεχίζονται, πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπούς με προέλευση από τα Βαλκάνια και πιο συγκεκριμένα από την Βοσνία.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έκλεψαν φουσκωτά σκάφη από το Νυδρί και κατευθύνθηκαν στον Κορινθιακό Κόλπο, έγιναν αντιληπτοί από τις αρχές και έτσι έφτασαν στην παραλία Πούντας, εγκατέλειψαν το σκάφος και διέφυγαν, με την αστυνομία να τους αναζητά με τη συνδρομή και του λιμενικού σώματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λίγες ώρες πριν σημειωθούν οι δύο κλοπές από το Νυδρί, δύο άτομα κινούνταν ύποπτα στους χώρους του Λιμανιού και μάλιστα φέρεται ότι προσέγγισαν άτομα που διαμένουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις περιγραφές τα χαρακτηριστικά και των δύο, που σύμφωνα με μαρτυρίες είναι Βόσνιοι στην καταγωγή, φέρεται να ταιριάζουν απόλυτα με εκείνες των δραστών της κλοπής του ενός από τα δύο σκάφη, στοιχείο που έχει ήδη συμπεριληφθεί στις έρευνες των αστυνομικών.

Ένα άλλο ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι Αρχές, είναι αν οι δράστες της κλοπής των δύο σκαφών είχαν ως προορισμό την παραλία του Πούντας, όπου και τα εγκατέλειψαν, ή εάν η επιλογή τους ήταν ουσιαστικά λύση ανάγκης, δεδομένου ότι κατά την διάρκεια της καταδίωξής τους, βρήκαν μπροστά τους (στην Ιτέα) σκάφος του Λιμενικού που τους ανάγκασε να αλλάξουν πορεία.

Σε κάθε περίπτωση, απαντήσεις σε ερωτήματα όπως εάν πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς (που είναι και το πιθανότερο) αναμένεται να δώσουν τα στοιχεία που έχουν περισυλλεγεί από τα σκάφη , ανάμεσα στα οποία και υλικό DNA που φέρεται να ανήκει στους ίδιους.

ΝΙΚΟΣ ΑΝ. ΣΥΦΑΝΤΟΣ

tempo24.news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button