Λευκάδα: Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Αφροδίτη (φωτο & video)

Δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και δύο από το αστυνομικό τμήμα της Λευκάδας κρατούσαν στα χέρια τους το φέρετρο με τη σωρό της Αφροδίτης καλυμμένο με την Ελληνική σημαία.

Όλη η Λευκάδα μια σιωπή σήμερα. Η φιλαρμονική, το άγημα της Αστυνομίας και οι μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και εκατοντάδες κόσμου οδήγησαν την Αφροδίτη στην Παναγία των Ξένων για το τελευταίο αντίο.


Τραγικές μορφές οι γονείς της, η γιαγιά Αφροδίτη, η αδερφή της Σοφία αλλά και ο σύντροφός της Θοδωρής. Ο παπά Γεράσιμος με μάτια δακρυσμένα, ήταν ο ιερέας που την μεγάλωσε στο κατηχητικό. Οι άνθρωποι του Ορφέα συντετριμμένοι. Οι φίλοι της, οι συνάδελφοί της από την Αθήνα, τη Νάξο δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό. Και η αποχαιρετιστήρια στιγμή. Από τον Διοικητή της τροχαίας Νώντα Κατωπόδη και την Έφη Τσιγκουράκου από τον Ορφέα. Εκεί και ο εκπρόσωπος της Σχολής Αστυφυλάκων, Γιώργος Ελευθεριάδης αλλά και ο περιφερειακός αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, Μ. Αθανασόπουλος.

Δακρυσμένοι στις δηλώσεις τους αμέσως μετά την κηδεία ο βουλευτής Θανάσης Καββαδας, ο δήμαρχος Μ. Καλός και ο αντιπεριφερειάρχης Α.Κτενάς. Και στο νεκροταφείο το τέλος εκεί που τη σιωπή έσπασε ο ήχος των όπλων με τις τιμητικές ριπές των συναδέλφων της. Καλό ταξίδι στο γελαστό κορίτσι.

lefkadapress.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: 25χρονη αστυνομικός Αφροδίτης κηδεία Λευκάδα τροχαίο