ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Λευκάδα: Συνάντηση για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε Εξάνθεια – Καλαμίτσι

Π.Ε. Λευκάδας: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με Διοικητή Τροχαίας

Στο επίκεντρο η ρύθμιση της κυκλοφορίας σε Εξάνθεια – Καλαμίτσι

Ο σχεδιασμός ρυθμίσεων για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στο Καλαμίτσι και την Εξάνθεια, ιδίως ενόψει του ανοίγματος της τουριστικής σεζόν, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, και ο Διοικητής Τροχαίας και Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λευκάδας, Επαμεινώνδας Κατωπόδης, σήμερα το πρωί (23/3/2022) στο Διοικητήριο Π.Ε. Λευκάδας.


«Υπάρχει εξαιρετική συνεργασία μεταξύ Π.Ε. Λευκάδας και Τροχαίας Λευκάδας. Στόχος της σημερινής προγραμματισμένης συνάντησης ήταν η έγκαιρη και όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της κατάστασης σε Καλαμίτσι και Εξάνθεια, όπου το καλοκαίρι καθημερινά συρρέουν εκατοντάδες οχήματα, ιδίως κατευθυνόμενα στις δημοφιλείς δυτικές παραλίες του νησιού μας. Από την πλευρά μας θα συμβάλλουμε με ότι κρίνεται απαραίτητο για τη μείωση της ταλαιπωρίας κατοίκων και επισκεπτών» ανέφερε ο κ. Κτενάς και συμπλήρωσε:

«Η Περιφέρεια ενίσχυσε πρόσφατα με εννέα περιπολικά τις Αστυνομικές Υπηρεσίες Λευκάδας. Και θα εξετάσουμε τη δυνατότητα για περαιτέρω ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό μέσω του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ή άλλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα».

Και οι δύο πλευρές τόνισαν την ανάγκη συνέχισης της αγαστής συνεργασίας τους για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στο νησί και τη διασφάλιση ενός ασφαλούς οδικού δικτύου για οδηγούς και πεζούς.

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button