Δυτική Ελλάδα

Λευκάδα: Η εθελοντική ομάδα Αγίου Νικήτα μάζεψε 59 σακούλες σκουπιδιών από τον Μύλο

koi-mylos skoypidiaΜετά τις φωτογραφίες που δείχνουν στην παραλία «Μύλος» της Λευκάδας να έχει σχηματιστεί ένα βουνό σκουπίδια [μπορείτε να δείτε (εδώ) το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας] ενημερωθήκαμε ότι τα σκουπίδια μαζεύτηκαν από την παραλία από τη νεοσυσταθείσα «Ανοιχτή Ομάδα Εθελοντισμού Αγίου Νικήτα».

Μ ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (εδώ) το απόγευμα της 12ης Αυγούστου, παρά τον ισχυρό αέρα, μέλη της εθελοντικής ομάδας με τη συνδρομή αρκετών τουριστών μάζεψαν 59 σακούλες σκουπιδιών γίγας!

Η ομάδα στην σχετική ανακοίνωση της δράσης κλείνει με το εξής: Παρακαλούμε θερμά όμως: μην πετάτε σκουπίδια στην παραλία (η ταμπέλα δεν γράφει να τα αφήσετε εκεί) πάρτε τα μαζί σας κατά την αποχώρησή σας από την παραλία!

Στην ιστοσελίδα τους αναφέρεται επίσης ότι στις 29 Ιουλίου 2016 μάζεψαν από την συγκεκριμένη παραλία άλλες 23 σακούλες σκουπιδιών γίγας!

Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει ακόμη εργασίες καθαρισμού στην παραλία του Αγίου Νικήτα, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο αλλά και στον υπόλοιπο οικισμό.

Χαιρετίζουμε την δημιουργία της εθελοντικής ομάδας του Αγίου Νικήτα, τους συγχαίρουμε για τις δράσεις τους και απευθύνουμε κι εμείς την έκκληση ο καθένας στις παραλίες που πηγαίνει να μαζεύει, ως οφείλει, και τα σκουπίδια που παράγει.

mylefkada.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button