Ροή Ειδήσεων

Lets Do it Greece στο Παναιτώλιο με επιτυχία

lets-panaitΜε κεντρικό σύνθημα “Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις”, μέλη συλλόγων από το Παναιτώλιο, συμμετείχαν για ακόμη μια χρονιά στην πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικής καθαριότητας Lets DO it Greece
Σε συνεργασία, και κάτω από την ομπρέλα του Δήμου Αγρινίου, μέλη των συλλόγων:

• ´Ενωση Γυναικών Παναιτωλίου “Η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ”
•  Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου “ΧΡΗΣΤΟΣ   ΚΑΠΡΑΛΟΣ”
•  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου ΔημοτικούΣχολείου Παναιτωλίου καθάρισαν και καλλώπισαν, για περίπου 4 ώρες την περιοχή που εκτείνεται κατά μήκος του Παναιτωλίου.
Συγκεκριμένα η ´Ενωση Γυναικών Παναιτωλίου “Η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ”, καθάρισε από σκουπίδια και χόρτα την είσοδο του χωριού, φύτεψε λουλούδια και έβαψε τις νησίδες με κίτρινο και μαύρο χρώμα, ώστε να είναι ευκολότερα ορατές από τους οδηγούς.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου “ΧΡΗΣΤΟΣ   ΚΑΠΡΑΛΟΣ” καθάρισε το συντριβάνι και το χώρο, στο προαύλιο του Ι. Ναού Αγίας Τριάδας και φύτεψε λουλούδια στα παρτέρια του.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου ΔημοτικούΣχολείου Παναιτωλίου με την βοήθεια και του διευθυντή του σχολείου καθάρισε το χώρο του σχολείου και της παιδικής χαράς που βρίσκεται πίσω από το σχολείο, και τοποθέτησε δύο επιπλέον παγκάκια, που αγόρασε πρόσφατα, για να κάθονται οι μαθητές στα διαλείμματα.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button