Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δράσεις «Lets do it Greece» στο Αγρίνιο (φωτο)

Από νωρίς το πρωί εθελοντές της πόλης του Αγρινίου συμμετέχουν στην πανελλήνια καμπάνια του «Lets do it Greece» και στέλνουν μήνυμα εθελοντισμού υλοποιώντας δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης των δημόσιων χώρων.
Το πρόγραμμα των δράσεων σήμερα περιλαμβάνει καθαρισμό της πλατείας Άγιου Ιωάννη Ρηγανά και φύτευση καλλωπιστικών φυτών, καθαρισμό του Δασυλλίου του Αγίου Χριστοφόρου και καθαρισμό στα Αϊ Βασιλιώτικα Αγρινίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε την πλατεία «Ομονοίας» μεταξύ των οδών Σταϊκου –Μπαϊμπάόπου νέοι του Εργαστηρίου Παναγία Ελεούσα, της Ηλιαχτίδας, το Χαμόγελο του Παιδιού και η Δημοτική Αστυνομία καθάρισαν και έβαψαν τους χώρους:

“Ξεκινήσαμε δειλά πριν από τέσσερα χρόνια και σήμερα βλέπουμεαυτή την προσπάθεια να αγκαλιάζει όλο τον δήμο. Καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε δυνάμεις προσφοράς και αλληλεγγύης. Το μήνυμα του εθελοντισμού είναι το μήνυμα της συμμετοχής. Είναι ένα μήνυμα που θέλουμε να μεταδώσουμε κάθε χρόνο με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη. Είναι ευθύνη δική μας να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου γι αυτήν την προσπάθεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button