Γεγονότα

Λεωφορεία από το Αγρίνιο για το παναγροτικό συλλαλητήριο

koi-pasy-athinaΑνακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, που καλεί σε συμμετοχή στο παναγροτικο συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο στην Αθήνα αύριο Τετάρτη.

Αναλυτικά:

“Με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι και την τελευταία στιγμή, με σχέδιο, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα έχουν ριχτεί οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι οικογένειές τους σε όλη τη χώρα στη μάχη για την προετοιμασία του πανελλαδικού παναγροτικού συλλαλητηρίου αύριο τετάρτη 19 Φλεβάρη στην Αθήνα, στη 1 το μεσημέρι, στην πλατεία βάθης. Ο σχεδιασμός γίνεται σε κάθε μπλόκο με «μολύβι και χαρτί», για να αντιμετωπιστεί και να επιλυθεί και η τελευταία λεπτομέρεια και πρόβλημα.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Αιτωλ/νιας (Ο.Α.Σ.) καλεί τους αγρότες και τις αγρότισσες- τους κτηνοτρόφους και τις οικογένειες τους μαχητικά να πάρουν μέρος στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο αύριο στην Αθήνα στη μια το μεσημέρι στην Πλατεία Βαθης. Για αυτο το σκοπό αναχωρούν πούλμαν στις 8 το πρωί από το μπλόκο της Ερμιτσας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button