Λεωφορεία από Αιτωλοακαρνανία για την συγκέντρωση συνταξιούχων στην Πάτρα στις 11 Μαρτίου

Την Τρίτη 11 Μάρτη και ώρα 11πμ οι συνταξιούχοι όλης της Δυτικής Ελλάδας καλούνται να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των Συνταξιουχικών Σωματείων στη συγκέντρωση στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, στην Πάτρα.
«Διεκδικούμε από την κυβέρνηση λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματά μας», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση.
Αναλυτικά:
«Διεκδικούμε μέτρα ενάντια στην ακρίβεια με άμεσες πραγματικές αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις άμεσα μέτρα για την Υγεία, την Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού, κατάργηση κάθε εμπορευματικής δράσης στην Υγεία, με δωρεάν φάρμακα.
Συνάδελφοι-συναδέλφισσες
Συνειδητοποιούμε βαθιά ότι η εποχή που ζούμε απαιτεί τη μέγιστη συμμετοχή μας, ο αγώνας που κάνουμε είναι η βασική προϋπόθεση όχι μόνο για να βρουν λύση, τα προβλήματά μας αλλά να μην έχουμε νέα χειροτέρευση της θέσης μας.
Δίνουμε όλοι και όλες μαζικά και αγωνιστικά την παρουσία μας στη συγκέντρωση όλων των συνταξιούχων στη Δυτική Ελλάδα την Τρίτη 11 Μάρτη και ώρα 11πμ, στην 6η ΥΠΕ, στην Πάτρα».
Λεωφορεία θα δρομολογηθούν δωρεάν, από:
• Καινούργιο-Παναιτώλιο, ώρα 9πμ
• Αγρίνιο (από το ΕΚΑ), ώρα 9πμ
• Αιτωλικό-Μεσολόγγι, ώρα 9πμ
• Αμφιλοχία, ώρα 9πμ