ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εθνική… καρμανιόλα

Μία ακόμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου, στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνει η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου. Στόχος της συγκέντρωσης είναι να αναδείξει την επικινδυνότητα του δρόμου.

Σημειώνεται ότι παρόμοια κινητοποίηση είχε πραγματοποιηθεί και την 15η Φεβρουαρίου 2017.

Η λέσχη λοιπόν απευθύνει κάλεσμα στους εκπροσώπους φορέων του Δήμου Αγρινίου και ολόκληρης της Αιτωλοακαρνανίας καθώς και στους πολίτες, ανεξαρτήτως “χρωμάτων” να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 14:30 υπογραμμίζοντας πως “είναι ένα ζήτημα που μας αφορά ΟΛΟΥΣ!”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Θέμα: Συγκέντρωση διαμαρτυρία ς στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου , στο ύψος του ΚΤΕΛ Αγρινίου

Η ΛΕσχη ΜΟΤοσυκλέτας Αγρινίου (ΛΕ.ΜΟΤ.Α) δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία της απέναντι στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής διοργανώνει την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, στις 14:30 νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας. Αιτία για τη νέα κινητοποίηση είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών τροχαίων, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, έστω και για κάποια προσωρινή λύση,η οποία δε δόθηκε ποτέ μέχρι σήμερα.

Προσπάθεια της ΛΕ.ΜΟ.ΤΑ είναι να ενεργοποιήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες προκειμένου να διεκδικήσουν ακόμα πιο σθεναρά την υλοποίηση των παρεμβάσεων που είναι αναγκαίες για τη σωστή κυκλοφορία οχημάτων και πεζών και την αποτροπή συγκρούσεων . Θυμίζουμε ότι την τελευταία πενταετία τέσσερις συνανθρωποί μας έχουν χάσει την ζωή τους και δεκάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί στο εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο του εθνικού οδικού δικτύου, στην είσοδο της πόλης.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους εκπροσώπους των φορέων του Δήμου Αγρινίου και ολόκληρου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία την Τετάρτη, 19 Δεκεμβριου 2018, στις 14:30 στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρίου , στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Είναι ένα ζήτημα που μας αφορά ΟΛΟΥΣ!

Για τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου

Ο Πρόεδρος
Ευάγγελος Τσάμης

Ο Γραμματέας
Κωνσταντίνος Καβαθατζίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button