ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Λεκτική επίθεση του Α. Κοτσανά σε νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΟΔΥ, καταδικάζει ο Δήμος Ναυπακτίας

Η καθυστερημένη, πλην δικαιολογημένη -όπως υπογραμμίζει δελτίο τύπου του Δήμου Ναυπακτίας- άφιξη, κλιμακίου του ΕΟΔΥ σε προγραμματισμένη δειγματοληψία για κορωνοϊό στον εξωτερικό χώρο του ΚΕΠ Ναυπάκτου είχε ως αποτέλεσμα την «επίθεση» του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Κοτσανά στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως τονίζεται, ο κ. Κοτσανάς εξαπέλυσε προσωπικές φραστικές επιθέσεις, οι οποίες και καταδικάζονται ρητώς από τη Δημοτική Αρχή που κάνει λόγο για «ανεπίτρεπτη λεκτική επίθεση».

Συγκεκριμένα:

«Καταδικάζουμε την ανεπίτρεπτη λεκτική επίθεση του δημοτικού συμβούλου Α. Κοτσανά στο νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΟΔΥ

Η δημοτική αρχή, κατόπιν έντονων διαμαρτυριών που δέχθηκε από το νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΟΔΥ, καταδικάζει απερίφραστα τις προσωπικές φραστικές επιθέσεις που εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ανδρέας Κοτσανάς.  Αφορμή για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στον εξωτερικό χώρο του ΚΕΠ Ναυπάκτου, στάθηκε η δικαιολογημένη καθυστέρηση του προσωπικού σε προηγούμενη δειγματοληψία. 

Ανάρμοστες συμπεριφορές, όπως η συγκεκριμένη, είναι ανεπίτρεπτες και προσβάλλουν κατάφορα το τεράστιο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ. Οφείλουμε όλοι την αμέριστη στήριξη και το σεβασμό μας απέναντι στους ανθρώπους που καθημερινά, αψηφώντας τους κινδύνους, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας».

*Φωτογραφία: npress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button