H χρυσή Λευκαδίτισσα Ιφιγένεια Κατωπόδη κόβει την ανάσα (video)

Το σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ν. Ικονίου Περάματος διεξήχθη ο 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εναέριων Ακροβατικών, στον οποίον συμμετείχε το Aerower Rhodes.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Λευκαδίτισσα Ιφιγένεια Κατωπόδη στην κατηγορία Athletic Aerial Silks Adult.


Από μικρή η Ιφιγένεια Κατωπόδη (Ντελημάρη) είχε ένα πολύ σημαντικό προσόν. Ήξερες ότι αν αγαπάει πραγματικά κάτι θα το κάνει τέλεια και θα το φτάσει μέχρι το τέλος. Αγάπησε το χορό και πέτυχε. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Δοκίμασε ότι έχει σχέση με χορευτικές κινήσεις όσο δύσκολο ή και επικίνδυνο είναι.

Τον τελευταίο καιρό ζει στη Ρόδο. Μόλις τέσσερις μήνες αποφάσισε να δοκιμάσει εναέρια ακροβατική αυτό που βλέπεις με τα πανιά και σου κόβεται η ανάσα. Τονίζουμε μόλις τέσσερις μήνες. Οι προπονητές της Σταύρος και Μαρία Σαρρή πίστεψαν στην Ιφιγένεια. Η ίδια λέει ότι όλα τα χρωστάει στους προπονητές της. Και ποια είναι όλα; Μα ένα χρυσό μετάλλιο που πήρε στον 6ο Πανελλήνιος διαγωνισμός εναέριων ακροβατικών που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Πέραμα. Αλλά αφού δείτε το βίντεο με την προσπάθειά της δείτε και τι ακριβώς μας λέει γι αυτή την νίκη. Θα καταλάβουμε όλοι τι σημαίνει ψυχή και θέληση.

ilefkada.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Ιφιγένεια Κατωπόδη