Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Λευκάδα: Ομπρέλες και ξαπλώστρες στον Μύλο του Αγίου Νικήτα -ήταν ανάγκη;

Μια από τις τελευταίες παρθένες παραλίες της Λευκάδας, ο Μύλος στον Άγιο Νικήτα, πρόσφατα γέμισε και αυτή με δεκάδες ομπρέλες και ξαπλώστρες, σκορπίζοντας την θλίψη στους λάτρεις του μη μαζικού τουρισμού.

Ανάμεσα σε αυτούς που δυσανασχέτησαν είναι και ο κ. Χριστοδούλου ο οποίος από το 1982 έρχεται στην Λευκάδα και περνούσε τον χρόνο του στην συγκεκριμένη παραλία.

Χθες  κοινοποίησε ένα μήνυμα το οποίο δημοσιεύουμε αυτούσιο παρακάτω:

Κυρίες και Κύριοι,

Με προφανώς κάποιο νομιμοφανή τρόπο, φαίνεται ότι κάποιοι εξασφάλισαν άδεια για την “εκμετάλευση” μία από τις τελευταίες εναπομείνασες παρθένες παραλίες της Λευκάδας χωρίς άμεση πρόσβαση με αυτοκίνητο, το Μύλο του Αγίου Νικήτα.

Επειδή η χορήγηση της άδειας εκμετάλευσης πρέπει να έγινε από την υπηρεσία σας, θα παρακαλούσα να γνωστοποιήσετε τις ανοιχτές και διαφανείς διαδικασίες μέσω των οποίων έγινε αυτή η ανάθεση και να δικαιολογήσετε γιατί μια τέτοια φυσική και περιβαλλοντική κληρονομιά θα πρέπει να καταστραφεί για ένα πρόσκαιρο κέρδος της υπηρεσίας σας. 
Υπόψη ότι μου δόθηκε η εντύπωση, ότι όλοι οι κάτοικοι, οι μαγαζάτορες και οι παραθεριστές, έλληνες και ξένοι, είναι σε αναβρασμό και δεν επικροτούν την κίνηση αυτή. Προσωπικά, με την οικογένειά μου, έρχομαι στον Άγιο Νικήτα από το 1982 και ένας από τους βασικούς λόγους είναι η παραλία του Μύλου.
Αναμένοντας την απάντησή σας και με Τιμή,
Κ. X. Χριστοδούλου
mylefkada.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button