Καταγγέλλουν την κλήση σε απολογία του προέδρου της ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας Σπ. Κοτοπούλη

Η Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καταγγέλλει την κλήση σε απολογία από τον πταισματοδίκη Μεσολογγίου του Σπύρου Κοτοπούλη, περιφερειακού συμβούλου και εκ νέου υποψήφιο με τη Λαϊκή Συσπείρωση, προέδρου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και άλλων συνδικαλιστικών στελεχών του αγροτικού κινήματος, για τις φετινές κινητοποιήσεις.

H καταγγελία της παράταξης συνεχίζει:


“Η κυβέρνηση, τη στιγμή που συγκροτεί δήθεν την «Προοδευτική Συμμαχία», έχει δώσει τα ρέστα της στις διώξεις των αγροτών, έχει σπάσει ρεκόρ στα αγροτοδικεία και την ποινικοποίηση των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Το κάνει γιατί είναι συνυπεύθυνη για την κατάσταση των αγροτών, καθώς στηρίζει ενεργά την Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, κύριο παράγοντα που έχει οδηγήσει στο να κινδυνεύει η παραγωγή και τα σπίτια τους, στο να συγκεντρώνεται η γη τους στα χέρια μεγαλοαγροτών. Γνωρίζει ότι η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί και προσπαθεί να κάμψει το αγωνιστικό πνεύμα, να προλάβει και τις μελλοντικές κινητοποιήσεις, καταδικάζοντας τους πρωτοπόρους.

Καλούμε τους αγρότες να καταδικάσουν τόσο την κυβέρνηση όσο και τα κόμματα που στηρίζουν διαχρονικά την αντιαγροτική πολιτική, να δυναμώσουν σε όλες τις κάλπες το κόμμα που είναι ο διαχρονικός συμπαραστάτης τους, το ΚΚΕ”.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: αγρότες απολογία κλήση Λαϊκή Συσπείρωση Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων πταισματοδίκης Μεσολογγίου Σπύρος Κοτοπούλης