ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

ΛΑΣ δήμου Θέρμου: Με αγώνα να απαιτήσουμε την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας

Με αφορμή το πρόσφατο θανατηφόρο τροχαίο και το γεγονός οτι δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο στο τοπικό Κέντρο Υγείας για την μεταφορά του θυματος, η Λαϊκή Συσπείρωση του δήμου Θέρμου, έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση:

Μετά το τραγικό γεγονός τού θανάτου, του συμπολίτη μας Αποστόλη, απευθυνόμαστε σε σας και στον καθένα ξεχωριστά και σας καλούμε να αφυπνιστούμε και να απαιτήσουμε με την πάλη μας εδώ και τώρα την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Θέρμου.


Πολλές φορές σαν Λαϊκή Συσπείρωση επισκεφτήκαμε το ΚΥ όπου μας εξετέθησαν τα πολλά προβλήματα ως προς την λειτουργία του.
Τα αναδείξαμε και σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Όμως αν δεν γίνει υπόθεση όλων μας, και δεν μπει σε ένα πλαίσιο πάλης, για σύγχρονη δημόσια, δωρεάν, πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, συνέχεια θα θρηνούμε ανθρώπινες απώλειες.

Πόσο μάλλον σήμερα πού η πανδημία “χτυπάει κόκκινο “,300 εκατομμύρια περίπου λιγότερα προβλέπονται από τον κρατικό προϋπολογισμό του 2022 για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, εν μέσω πανδημίας. Η “καραμέλα” της κυβέρνησης για την ατομική ευθύνη ρίχνει τις δικές της ευθύνες στο λαό.

Ο Λαός πρέπει να αντιτάξει την οργανωμένη μαζική πάλη του για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (Ιατρικού Νοσηλευτικού κλπ) με πλήρη δικαιώματα, για να υπάρχουν και οδηγοί και να μην κείτονται τα θύματα από τροχαία κλπ στο δρόμο χωρίς ουσιαστική βοήθεια για να έρθει ασθενοφόρο από το Αγρίνιο. Τώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, και να μην περιμένουμε με διαβήματα και επιστολές, και παρακάλια προς τους ανεύθυνο-υπευθύνους. Τα πάντα ΚΑΤΑΚΤΟΥΝΤΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ!! ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button