ΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Λαογραφικός ΓΕΑ: Στις 17 & 18 Νοεμβρίου το 11ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών

Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, διοργανώνει Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών το Σάββατο και Κυριακή 17 και 18 Νοεμβρίου 2018 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Το σεμινάριο θα αποτελείται από δύο ενότητες κατά την διάρκεια των οποίων θα διδαχθούν:

Α) Χοροί και Τραγούδια των Σαρακατσαναίων από την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη , με εισηγητή τον Βασίλη Σερμπέζη. .
Β) Χοροί και Τραγούδια από την Χίο, με εισηγητή τον κ. Σίμο Καραολάνη.

Και στις δύο ενότητες του σεμιναρίου θα συμμετέχει η παραδοσιακή ορχήστρα του Νίκο Φιλιππίδη πλαισιωμένη από τον κ. Βασίλη Σερμπέζη στο τραγούδι και τον κ. Πέτρο Μήτσου στην τσαμπούνα.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου και συγκεκριμένα το Σάββατο το βράδυ, 17 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη παραδοσιακή μουσικό-χορευτική βραδιά σε αίθουσα της πόλης με την συμμετοχή του μουσικού σχήματος που θα λάβει μέρος στο σεμινάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά συμμετοχές αλλά και το σεμινάριο γενικότερα μπορείτε να απευθύνεστε στην Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου – Παπαστράτειο Μέγαρο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες η στο τηλέφωνο 26410 24767, e-mail: omilosgea@gmail.com , καθώς επίσης και στον χοροδιδάσκαλο του Λαογραφικού Ομίλου κ. Γεώργιο Τσελίκα στο κινητό τηλ 6977285049.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button