Δυτική Ελλάδα

Λακκούβες και σκουπίδια συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Βόνιτσας

koi-lakouves-bonitsaΣυνεχίζονται οι καταγγελίες και τα παράπονα κατοίκων της Βόνιτσας, για τα προβλήματα της καθημερινότητας στην πόλη τους.

Από αναγνώστη του τοπικού  blog Ξηρομεροnews  στη Βόνιτσα δημοσιεύθηκε η  παρακάτω καταγγελία μαζί με τις φωτογραφίες:

“Αναρωτιέται αν γίνεται καθαριότητα στη Βόνιτσα; Καλά δεν βλέπουν ότι στους δρόμους υπάρχουν μεγάλες λακκούβες και χτυπάνε όλα τα αυτοκίνητα και οι πεζοί;
Από αισθητικής άποψης η Βόνιτσα στα σημεία με τις λακκούβες θυμίζει παραμελημένη πόλη, κάτι που έρχεται να επιδεινώσει η εικόνα σκουπιδιών παραπλεύρως του δρόμου, η οποία ξεπερνάει την όποια αρνητική αισθητική χροιά και θέτει ουσιαστικό ζήτημα υγείας.
Αλήθεια έτσι θα αναπτυχθεί τουριστικά η περιοχή της Βόνιτσας; Αυτό είναι το όραμα του δημάρχου για την προσέλκυση επενδύσεων στη περιοχή;

Η κατάσταση με τις λακκούβες συνεχίζει η ίδια αν και όπως θυμάμαι μια από τις προεκλογικές εξαγγελίες της τωρινής δημοτικής αρχής ήταν η εξαφάνιση των λακκουβών στη Βόνιτσα!
Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα για την περιοχή μας με μεγάλη μου λύπη! ψέμα και προεκλογικές υποσχέσεις τίποτα άλλο… Μας θυμούνται όλοι μόνο προεκλογικά…”

xiromeronews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close