ΑθλητισμόςΑτζένταΡοή Ειδήσεων

1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στον Αστακό στις 3 Αυγούστου

Στον πρώτο λαϊκό αγώνα δρόμου, καλεί ο συλλόγος Εν Αθήναις Απανταχού Αστακιωτών και ο Σύλλογου Χοβολιωτών, το Σάββατο 3 Αυγούστου στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με ιδιαίτερη χαρά έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που θα λάβει χώρα στον Αστακό Αιτ/νίας τις απογευματινές ώρες της 3ης Αυγούστου (ημέρα Σάββατο) και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Συλλόγου των Εν Αθήναις Απανταχού Αστακιωτών και του Συλλόγου Χοβολιωτών.

2.-Ο αγώνας θα περιλαμβάνει δύο διαδρομές:
α.-Αγώνας Δρόμου 1.000 m (κυρίως για παιδιά έως 13 ετών)
Ώρα Έναρξης: 18.30
Διαδρομή: Οι αθλητές θα ακολουθήσουν πορεία που θα έχει αφετηρία την περιοχή του ανεμόμυλου και τερματισμό το χώρο έμπροσθεν από τις καφετέριες στην παραλία. Χρονικό Όριο για Τερματισμό: 20 λεπτά…….

β.-Αγώνας Δρόμου 5.600 m
Ώρα Έναρξης: 18.50
Διαδρομή: Οι αθλητές θα εκκινήσουν από την αφετηρία, που ορίζεται ο χώρος έμπροσθεν από τις καφετέριες στην παραλία και θα τερματίσουν στο ίδιο μέρος αφού θα διανύσουν την πορεία Παραλιακή – Περιοχή Χοβολιό – Αγ. Γεώργιος – Περιμετρική Αστακού – είσοδος της πόλης (θέση Βαρκά) – Παραλία Αστακού. Χρονικό Όριο για Τερματισμό: 70 λεπτά

3.-Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στις δύο διαδρομές με άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων.

4.-Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από την Τροχαία (που θα είναι υπεύθυνη για την ρύθμιση της κυκλοφορίας) και από εθελοντές που θα παρευρίσκονται καθ’ όλο το μήκος της διαδρομής. Υγειονομική κάλυψη θα παρέχει το Κ.Υ. Αστακού.

5.-Σημείο τροφοδοσίας των δρομέων της μικρής διαδρομής θα υπάρχει στον τερματισμό, ενώ για τους δρομείς της μεγάλης διαδρομής σταθμός θα υπάρχει στα 2.500m και στον τερματισμό.

6.-Βραβεύσεις:
α.-Κύπελλο θα λάβουν:
οι τρεις (3) πρώτοι δρομείς κάθε κατηγορίας (άνδρες, γυναίκες, για το δρόμο 5,6km και αγόρια, κορίτσια για το δρόμο των 1000m). Ο τελευταίος τερματίσας κάθε κατηγορίας (άντρες, γυναίκες, αγόρια, κορίτσια), καθώς “αν δεν υπήρχε ο τελευταίος, δεν θα υπήρχε και ο πρώτος». ο μεγαλύτερος ηλικιακά συμμετέχοντας που θα καταφέρει να τερματίσει την διαδρομή των 5.600m εντός του χρονικού ορίου. αναγνωρισμένης αξίας Αστακιώτες αθλητές – δρομείς, με σημαντικές διακρίσεις στο αθλητικό τους βιογραφικό.
β.-Αναμνηστικό μετάλλιο θα λάβουν όλοι οι δρομείς που θα καταφέρουν να τερματίσουν τη διαδρομή στην οποία θα λάβουν μέρος.
γ.-Οι βραβεύσεις θα γίνουν αποκλειστικά από προέδρους (ή αντικαταστάτες τους) συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Αστακό ή Ετεροδημοτών.

7.-Παροχές Αγώνα:
ηλεκτρονική χρονομέτρηση, σταθμοί τροφοδοσίας με νερό, αναμνηστικά μετάλλια για όλους, υγειονομική κάλυψη, η δυνατότητα να γνωρίσει κάποιος τον Αστακό μας τρέχοντας.

8.-Ο αγώνας, όντας λαϊκός, δεν θα έχει αντίτιμο συμμετοχής.

9.-Όλοι οι αθλούμενοι – δρομείς τρέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Είναι προσωπική τους υποχρέωση να προβούν σε υγειονομικό έλεγχο και να βεβαιώσουν την καλή κατάσταση της υγείας τους, πριν λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

10.-Δηλώσεις Συμμετοχής (αυστηρά έως 2/8):
Για να δηλώσεις συμμετοχή πάτησε (ΕΔΩ) ή τηλεφωνικά στον κ. Λεωνίδα Παπαρίζο (τηλ. 6945263820)

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, θα είναι μεγάλη μας χαρα να σας έχουμε κοντά μας για να μας τιμήσετε με την συμμετοχή σας και να απολαύσετε την ομορφιά του τόπου μας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button