ΑτζένταΜουσικήΡοή Ειδήσεων

Λαϊκή βραδιά στον Μύτικα στις 13 Αυγούστου, με τον Ηλία Βρεττό

Η Αθλητική Ένωση Αλυζίας προσκαλεί στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Μύτικα για μία ανεπανάληπτη βραδιά γλεντιού και κεφιού, με ένα πολύ γνωστό όνομα στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού, τον Ηλία Βρεττό.

Η πρόσκληση του Συλλόγου:


«Ελάτε να δώσουμε για μία ημέρα την ευκαιρία να διασκεδάσει ο πολύς κόσμος που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στον Μύτικα και στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας, αλλά και εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι, οι ετεροδημότες και οι πολλοί απόδημοι μας που έχουν έρθει στα χωριά μας, να βρεθούμε όλοι μαζί μεταξύ μας γιατί πραγματικά με αυτό που ζούμε 2 χρόνια με τον covid αποξενωθήκαμε, να ξεφύγουμε από τα καθημερινά προβλήματα, να περάσουμε όλοι μαζί αγκαλιά μία όμορφη βραδιά με χορό και τραγούδι.

Με την εκδήλωση αυτή και με την στήριξη του κόσμου, ευελπιστούμε να τονώσουμε κατά πολύ το Ταμείο του σωματείου μας και να καλύψουμε, αν όχι όλα τα έξοδα της ερχόμενης αγωνιστικής ποδοσφαιρικής χρονιάς, το μεγαλύτερο μέρος αυτών.

Στο τέλος θα γίνει οικονομικός απολογισμός για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά και εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο, μπορεί να ενημερωθεί και το κάθε μέλος και φίλος της ομάδας από τον ταμία του Σωματείου.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια συλλογικά, πάντα σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ του Δήμου και τις τοπικές Κοινότητες και Συλλόγους».

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button