ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μεσολογγίου για τις συλλήψεις στελεχών της Δημοτικής Αρχής

Φερόμενων ως εμπλεκομένων σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων

Ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου Θόδωρου Μαργαρίτη για την Λαϊκή Συσπείρωση Μεσολογγίου, σχετικά με τις συλλήψεις αυτοδιοικητικών στελεχών της Δημοτικής Αρχής που φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε εγκληματική οργάνωση παράνομων ελληνοποιήσεων. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Το πρόσφατο γεγονός των συλλήψεων και προφυλακίσεων, πρωτοκλασσάτων αυτοδιοικητικών στελεχών της πλειοψηφίας της Δημοτικής αρχής, με τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, δωροδοκία-δωροληψία, διευκόλυνση παράνομης διαμονής πολίτη τρίτης χώρας κ.λ.π, φανερώνει τη σήψη του συστήματος και του πολιτικού του προσωπικού.


Είναι χαρακτηριστικό ότι τα γεγονότα αυτά συμβαίνουν παρά το γεγονός της φυλάκισης, πριν λίγο καιρό, πρώην δημάρχου του Μεσολογγίου για παράνομη μεταφορά μεταναστών. Και είναι χαρακτηριστικό ακόμα πως οι συλληφθέντες και στις δυο περιπτώσεις, προέρχονται ή ανήκουν στις δημοτικές παρατάξεις:

• που στηρίζουν με νύχια και με δόντια τις πολιτικές των κυβερνήσεων των μνημονίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δημιουργώντας εκατομμύρια μετανάστες με την καταλήστευση του πλούτου των χωρών τους, την άγρια εκμετάλλευση ακόμη και μικρών παιδιών, τις πολεμικές επιδρομές και τις ανατροπές μη αρεστών κυβερνήσεων,

• πρωτοστατούν σε δήθεν πατριωτικά και ρατσιστικά παραληρήματα ενάντια στους “λάθρο”, ενώ είναι αυτοί οι ίδιοι που χωρίς ντροπή και ενδοιασμούς, αλλά με το αζημίωτο, τους “νομιμοποιούν”. Κι αυτό φυσικά για τους λίγους τυχερούς, όσους δηλαδή δεν πεθάνουν στο δρόμο προς τον «παράδεισο» ή δεν εγκλωβιστούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με προοπτική συρματοπλέγματα και επιστροφή στην «κόλαση», (βλ. απόφαση Ε.Ε) ή δεν είναι σκλάβοι στις διάφορες “Μανωλάδες”, μέσα σε ξυλοδαρμούς και δολοφονίες, από “υπερπατριώτες”.

Η δημοτική αρχή κάτω από το βάρος της σύλληψης των δυο βασικών στελεχών της, (ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος του πνευματικού κέντρου), προχώρησε στην αντικατάστασή τους, σαν να μην τρέχει τίποτα, για «να συνεχίσει απερίσπαστη το έργο της».

Δεν απαλλάσεται όμως από τη βαριά ευθύνη της στήριξης της πολιτικής που δημιουργεί φτώχεια, πολέμους και προσφυγιά κι είναι η αιτία για όλες αυτές τις αθλιότητες που συμβαίνουν. Μέσα απ’ αυτή την συνεπή στήριξη και το πλαίσιο που διαμορφώνει, βρίσκεται πάντα ο τρόπος από κάποιους, να εκμεταλλεύονται, στυγνά κι απάνθρωπα, την ανάγκη των απελπισμένων.

Είναι καιρός έλληνες και μετανάστες να βγάλουμε συμπεράσματα, να ενωθούμε ενάντια στον καπιταλισμό που γεννά φτώχεια, μετανάστευση, πολέμους, προσφυγιά, εκμετάλλευση, να τον αντιπαλέψουμε παντού, σε όλους τους χώρους, αγωνιζόμενοι για ένα κόσμο με ειρήνη και δουλειά για όλους”.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button