ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Λαγκαδιά Αγρινίου: Εναπόθεση μπάζων μέρα – μεσημέρι (φωτο)

Για πλήρη εγκατάλειψη της περιοχής κάνουν λόγο οι κάτοικοι-«είμαστε πολίτες β' κατηγορίας»

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό το έργο με το φωτισμένο συντριβάνι και την ανακατασκευή λόγω τεχνικών λαθών στο οδόστρωμα, στο πλαίσιο της ανάπλασης νοτιοδυτικά του Αγρινίου.

Λίγο πιο δυτικά, μακριά από τα φώτα και το συντριβάνι, στην περιοχή Λαγκαδιά Αγρινίου και εντός του γενικού πολεοδομικού σχεδίου υπάρχει ο χαλικόδρομος στις φωτο που ακολουθούν, με αρκετά σκουπίδια, μπάζα και λακούβες.

Ένας δρόμος στην περιοχή Λαγκαδιά όπου ζουν τουλάχιστον εκατό δημότες και υπάρχουν περί των 20-25 κατοικιών.

Το μήκος του χαλικόδρομου είναι μόλις 900 μέτρα αλλά είναι αρκετό για να φθείρουν οι κάτοικοι της περιοχής τα οχήματά τους και να ταλαιπωρούνται καθημερινά οι ίδιοι επισκέπτες τους.

“Γιατί άραγε να πληρώνουν δημοτικά τέλη οι κάτοικοι της περιοχής;”, είναι το εύλογο ερώτημα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, κατά μήκος του δρόμου γίνεται ανεξέλεγκτη εναπόθεση μπάζων και σκουπιδιών, όπως μαρτυρούν αποκαλυπτικές φωτογραφίες που τράβηξε περαστικός οδηγός.

Ένα λευκό φορτηγό, με δυο εργάτες αδειάζει παράνομα μπάζα, πιθανως από κάποιο κοντινό έργο. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι το φορτηγό, έχει πινακίδες γραμμένες στο… χέρι! Ο καθένας μπορει να φανταστεί γιατί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button