Άποψη

ΛΑ.Ε.: Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σαρώνουν την Αιτωλοακαρνανία

koi-pleistiriamoi17

“Με την παράνομη μέθοδο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλέον λεηλατείται η λαϊκή περιουσία (και) στην Αιτωλοακαρνανία”, τονίζεται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κυβέρνηση και τράπεζες, με την απόλυτη συμφωνία όλου του πολιτικού μνημονιακού μπλοκ,  παρακάμπτοντας τη δημόσια κατακραυγή και πίσω απ’ τις πλάτες της κοινωνίας και του κινήματος αλληλεγγύης των Αιτωλοακαρνάνων,  μετέτρεψαν  σε ηλεκτρονικούς όλους τους φυσικούς πλειστηριασμούς που αφορούν λαϊκές περιουσίες συμπολιτών στο νομό.

Πλειστηριασμοί, που αφορούν περιουσιακά στοιχεία λαϊκών οικογενειών , πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε πιστοποιημένα συμβολαιογραφικά γραφεία,της Αθήνας(ακίνητο στη Βόνιτσα), του Πειραιά( ακίνητο στην Αμφιλοχία), της Πάτρας(ακίνητα τριών οικογενειών του Αγρινίου) και τηςΝαυπάκτου (ακίνητο στη Ναύπακτο).
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Είναι φανερό ότι η κοινωνία ρημάζεται, είναι φανερό ότι κάθε εβδομάδα εξοντώνονται οικογένειες, είναι φανερό ο  πόλεμος είναι εντός των τειχών. Υπενθυμίζουμε ότι, μετά τις 27 Απρίλη, ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί από το Δημόσιο για μηδαμινά χρέη και θα ακολουθήσουν οι σχετικοί πλειστηριασμοί για οφειλές στα Ασφαλιστικά ταμεία.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Ενότητας Αιτωλ/νίας θεωρεί,  παρά το όργιο κρατικής καταστολής που υφίσταται το κίνημα αλληλεγγύης, η κοινωνία είναι η μόνη που μπορεί να σταματήσει τη λεηλασία της λαϊκής περιουσίας και την ισοπέδωση της λαϊκής οικονομίας, με την ενεργή εναντίωσή της σ’ αυτές τις αδιέξοδες και αντικοινωνικές πολιτικές που οδηγούν σε εθνική τραγωδία.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button