Άποψη

ΛΑ.Ε.: "Φιέστες πολιτικαντισμού του Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία"

po-laiki-enotita“Ο εκφραστής του άγριου νεοφιλελευθερισμού και των απολύσεων, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε, με τη σχετική κουστωδία, την Αιτωλοακαρνανία, ως οι επόμενοι εφαρμοστές των μνημονίων, αυτός και το κόμμα του, στη θέση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Σ.Ε. Αιτωλ/νίας της Λαϊκής Ενότητας, με αφορμή την περιοδεία του αρχηγού της ΝΔ σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

“Η πολιτεία της ΝΔ και του σημερινού προέδρου της είναι γνωστές στους Αιτωλοακαρνάνες, από προηγούμενες θητείες τους σε κυβερνητικά πόστα, αλλά και από το λόγο και τις προτάσεις που εκφωνούν, από τη θέση της αξιωματικής (μη) αντιπολίτευσης.

Γνωρίζει ο λαός  ότι το σημερινό βάρβαρο 3ο μνημόνιο, που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και εξαθλιώνει την Ελληνική κοινωνία, ψηφίστηκε και από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο (Αύγουστος 2015).

Είδαν και άκουσαν οι πολίτες ανέξοδες σκιαμαχίες του κου Μητσοτάκη με τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το ποιος εφαρμόζει καλύτερα τα μνημόνια σε βάρος του λαού και για το ποια διαπλοκή είναι προτιμότερη!!!

Ο κος Μητσοτάκης σαν μην κυβέρνησε ποτέ το κόμμα του και η οικογένειά του αυτή τη χώρα, «θυμήθηκε» χθες πως η Δυτική Ελλάδα και η Αιτωλοακαρνανία έχουν αναξιοποίητα πλεονεκτήματα και αξίζουν καλύτερη τύχη οι τοπικοί πληθυσμοί.

Η εναλλαγή των μνημονιακών δυνάμεων στην κυβερνητική εξουσία, είναι βέβαιο, μόνο δεινά συσσωρεύει στο λαό και στη χώρα. Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν πως πρέπει να ξεμπερδεύουν με τα μνημόνια και τις δυνάμεις που τα υπηρετούν. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ένωση, Κεντρώων απ’ τη μια και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απ’ την άλλη, είναι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος, των ίδιων μνημονιακών και καταστροφικών πολιτικών. Έχει περίτρανα αποδειχθεί ότι αυτές οι πολιτικές εντείνουν την ήδη οξυμένη ανθρωπιστική κρίση και είναι αδιέξοδες!

Γνωρίζει ο Ελληνικός λαός πως αυτό το μνημόνιο που τον συνθλίβει, το καταψήφισαν οι βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και μαζί με πολιτικές συλλογικότητες και χιλιάδες πολίτες συγκρότησαν τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Ακόμα γνωρίζουν οι πολίτες πως η μόνη εναλλακτική ρεαλιστική πολιτική πρόταση είναι αυτή της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, για έξοδο από την ευρωζώνη, για νομισματική κυριαρχία με εθνικό νόμισμα, για εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος και αξιοποίησή του για την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας. Μόνο έτσι μπορεί η χώρα να απαλλαγεί από το φαύλο, παράνομο και μη βιώσιμο χρέος, να ελευθερωθεί από τα μνημόνια, να ανακτήσει την εθνική της κυριαρχία και να επαναλειτουργήσει η δημοκρατία.

Η επιλογή των πολιτών δε μπορεί να είναι άλλη παρά η συμπόρευσή τους σε ένα αντιμνημονιακό μέτωπο, αριστερών, προοδευτικών, δημοκρατικών και πατριωτικών δυνάμεων! Στο μέτωπο αυτό καλεί  όλους τους πολίτες η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close